165

Παρακολουθείστε ζωντανά την διαδικτυακή επετειακή επιστημονική Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος αφιερωμένη στους Τρεις Ιεράρχες

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος, 2021 - 23:00 έως Σάββατο, 30 Ιανουάριος, 2021 - 22:45

Από το επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube, από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος» και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) θα μεταδοθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 11:00 πμ, από το Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος η 5η κατά σειρά διαδικτυακή επετειακή Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από της Ελληνικής Επαναστάσεως 1821 αφιερωμένη στους Τρεις Ιεράρχες.

          Πρόκειται για μία επιστημονική διαδικτυακή εκδήλωση με κεντρικούς ομιλητές, τον Διευθυντή της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας κ. Ιωάννη Ζαχαράκη, ο οποίος θα αναπτύξει εισήγηση με θέμα: «Η Εκπαίδευση στα χρόνια της Τουρκοκρατίας» και τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή Κανονικού Δικαίου της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γρηγόριο Παπαθωμά, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος θα αναπτύξει εισήγηση με θέμα: «Ελευθερία και φιλοπατρία στο έργο των Τριών Ιεραρχών».

          Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και θα ολοκληρώσει με τον πατρικό του λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Ελένη Μπενιάτα.

          Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η εκπαιδευτικός του Μουσικού Σχολείου Λαμίας κ. Μαρία Βέ, Φιλόλογος – Μουσικός.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...