165

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 46η και 47η επετειακές εκδηλώσεις της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 27 Οκτώβριος, 2021 - 22:45

Με επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα  των επετειακών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

          Η 46η και η 47η επετειακές εκδηλώσεις της Ι.Μ. Φθιώτιδος πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εορτασμού του Πολιούχου και Ελευθερωτού της πόλεως Λαμίας, Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού.

          Η μεν 46η επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Η ίδρυση του νέου Ελληνικού Κράτους», πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά Πολιούχου Λαμία, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021και η 47η επετειακή εκδήλωση με θέμα: : «Η δίκη των ηρώων Κολοκοτρώνη και Πλαπούτα», πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, ανήμερα της εορτής του Πολιούχου Αγίου Λουκά, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021.

Και στις δύο εκδηλώσεις παρέστη και τοποθετήθηκε κατάλληλα και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

          Οι εν λόγω εκδηλώσεις θα προβληθούν από τον τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», η μεν 47η εκδήλωση αύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου μετά την Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία στις 11:00 π.μ. και η 46η επετειακή εκδήλωση την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου   στις 11:00 π.μ.

           Οι εκδηλώσεις είναι ήδη διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι της Μητροπόλεως στο Youtube, και θα προβληθούν και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό (89,4 Fm), καθώς και από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr, καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών της δράσεων.

          Σύντομα θα δημοσιευθεί και το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων για τον μήνα Νοέμβριο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness