165

Εορτή Οσίας Ελισάβετ στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Παρνασσού

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Παρασκευή, 24 Απρίλιος, 2015 - 08:30

Στο πλαίσιο των Ποιμαντικών επισκέψεων σε Ενορίες και Μοναστήρια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου το πρωί την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Παρνασσού.

Ο Ποιμενάρχης μας χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε επί τη μνήμη της οσίας Ελισάβετ της Θαυματουργού στο καθολικό της Ιεράς Μονής και ετέλεσε αρτοκλασία την οποία προσέφεραν προσκυνητές, ευχόμενος εις όλους το φως, η χαρά και η ζωή που έφερε ο Χριστός με την Ανάστασή του και καθημερινά φέρνει δια της Εκκλησίας Του εις τον κόσμο να είναι μόνιμη κατάσταση της ζωής τους, δια να παίρνει δύναμη η ψυχή και να φρονεί τα καλά του Θεού και με το φως της Αναστάσεως να φωτίζεται ο νους και να οδηγούνται εις τον δρόμο του προορισμού.  

 Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Γέροντας Αρχιμανδρίτης Αγάπιος και ο Αρχιμ.  π. Συνέσιος της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη, ο Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών συνοδευόμενος από προσκυνητές, ο Ιεροκήρυξ της περιοχής Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Δημήτριος Ζελιαναίος, οι Αρχιερατικοί Επίτροποι Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Παναγιώτης Σερέτης και Αμφικλείας Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Διομήδης Παναγιωτόπουλος και άλλοι Ιερείς και προσκυνητές της περιοχής.  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness