165

Ποιμαντική και ευχετική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στην Ι. Μ. Αγίου Γεωργίου Μύλων

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 7 Φεβρουάριος, 2022 - 16:45

Συνεχίζοντας τις ποιμαντικές και ευχετικές του επισκέψεις στις Ιερές Μονές της Φθιώτιδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, σήμερα, ημέρα της εις Επίσκοπον Εκλογής του από το Σώμα της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Άγιο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, τον Αρχιδιάκονό του π. Νικόλαο Πολυζώη και τον Διευθυντή του Ωδείου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» Δρ. κ. Ανδρέα Ιωακείμ, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μύλων Πελασγίας.

          Τον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του εδέχθη με περισσή χαρά και αγάπη η Καθηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Ιουστίνα και η Μοναχή Αναστασία, καθώς και ευλαβείς προσκυνητές από την ευρύτερη περιοχή, μεταξύ αυτών και ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Στυλίδος κ. Ιωάννης Πρεμέτης.

          Εισερχομένου του Σεβασμιωτάτου στο Καθολικό της Μονής εψάλη δοξολογική και ευχαριστιακή δέησις, ενώ στην συνέχεια στο Αρχονταρίκι της Μονής, ο κ. Συμεών ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Αδελφότητος και ευχήθηκε στην Γερόντισσα Ιουστίνα και την Μοναχή Αναστασία έτη πολλά, ευλογημένα και η νέα χρονιά να φέρει υγεία και πνευματική πρόοδο.

          Τέλος ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία για μια ουσιαστική και πνευματική επικοινωνία με τις μοναχές και τους πιστούς, δεχόμενος τις ευχές για την σημερινή επέτειό του, την αγάπη και τον σεβασμό όλων.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...