165

Τα παιδιά του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας στον αέρα της τηλεόρασης!!

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 31 Οκτώβριος, 2023 - 23:00

Ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Προτύπου Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου Λαμίας «Ό Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης» υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, Προέδρου της Σχολικής Εφορείας. 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου με την συνοδεία του ιδίου του Σεβασμιωτάτου, του Διευθυντή του Σχολείου κ. Ιωάννη Ζαχαράκη και των καθηγητών, επισκέφθηκαν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ, των «ΚΑΠΑ STUDIOS» στην Αθήνα, τις εγκαταστάσεις της DIGEA καθώς και τα Village Cinemas του The Mall Athens, όπου και ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν πλήρως για τα τηλεοπτικά προγράμματα παραγωγής, την μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος, και για όλη την διαδικασία της τηλεοπτικής λειτουργίας. 

          Η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών και όλης της μεγάλης οικογένειας του Προτύπου Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, ήταν μία ανταπόδοση ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Digea, κ. Στρατή Λιαρέλλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νίκο Μαστοράκη  και όλα τα στελέχη και τους εργαζομένους της εταιρείας, οι οποίοι και με πρωτοβουλία του κ. Συμεών είχαν πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, αλλά και δώρισαν υλικοτεχνικό υλικό για τις ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών. 

          Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν βλέποντας τα υπερσύγχρονα και ευρωπαϊκών προτύπων studios, μίλησαν για αρκετή ώρα με διακεκριμένους δημοσιογράφους μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και συμμετείχαν σε τηλεοπτικές παραγωγές και γυρίσματα σε πλατό on air, βλέποντας από κοντά και κατανοώντας την αξία της εικόνας και τα οφέλη της τηλεόρασης, της ειδήσεως και της ενημέρωσης.

          Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών κατόπιν κανονικής αδείας και ευλογίας του οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Μεσογαίας κ. Νικολάου τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού στις εγκαταστάσεις των ομίλων και ευχήθηκε την από Θεού δύναμη και ευλογία στο έργο όλων των εργαζομένων. 

          Αξίζει να σημειωθεί ότι μαθητές και μαθήτριες γεύθηκαν για ακόμη μία φορά την πατρική αγάπη του Σεβασμιωτάτου, καθώς όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υπήρξε δωρεά του ιδίου του Σεβασμιωτάτου προς τα παιδιά και κατά την επιστροφή τους στην Λαμία, αργά το βράδυ μαζί με τις εντυπώσεις τους από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδίασαν από κοινού με τον κ. Συμεών την επόμενη εξόρμησή τους.  

ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness