165

Τελετή Ορκωμοσίας 200 νεοσυλλέκτων οπλιτών στο ΚΕΥΠ (Φωτο)

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 8 Φεβρουάριος, 2020 - 16:30

Την τελετή Ορκωμοσίας των 200 νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2020Α΄ ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ετέλεσε το πρωί της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών μετά από πρόσκληση του Διοικητού του Κέντρου Ταξιάρχου Αρίστου Περρή.

    Στην ορκωμοσία παρέστησαν ακόμα μεταξύ άλλων: ο Υποστράτηγος Μιχαήλ Γαλανός, Διευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ, ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Θέμης Χειμάρας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Παληός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Δημήτριος Φούρλας, η Λιμενάρχης Στυλίδος Πλωτάρχης Λ.Σ. Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Σανίδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κυροδήμος, εκπρόσωποι άλλων Στρατιωτικών Μονάδων και φορέων, καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

    Μετά την ορκωμοσία και υπό τους ήχους της Στρατιωτικής Φιλαρμονικής της ΑΣΔΥΣ,  ακολούθησε η Στρατιωτική παρέλαση των νεοσυλλέκτων, την οποία παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος και όλοι οι επίσημοι.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness