165

Σεβασμιώτατος: «Ευλογία για την πόλη μας το Μουσικό Σχολείο»

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος, 2021 - 15:30

«Μάγεψε» η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Δημοτικό Θέατρο με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων.

 Μουσική πανδαισία με εορταστικές μελωδίες στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Λαμίας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με τη στήριξη και συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων. Η εκδήλωση λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε χωρίς θεατές και μεταδόθηκε ζωντανά σε live streaming από το STAR Κεντρικής Ελλάδας.

 Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας ευχαριστεί το Δήμο Λαμιέων για τη στήριξη και συνδιοργάνωση της συναυλίας και το STAR Κεντρικής Ελλάδας για τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση. Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Λαμίας θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το «STAR Κεντρικής Ελλάδος» κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στον χαιρετισμό του τόνισε:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Λαμίας για αυτή την μουσική εκδήλωση, που είναι γέφυρα αγάπης και πολιτισμού. Οι Άγγελοι ομιλούν με την γλώσσα της Μουσικής. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Μουσικό Σχολείο Λαμίας για να μας μυήσει στο Μυστήριο της αισιοδοξίας και της ελπίδος, που είναι το Μυστήριο των Χριστουγέννων.

Μία φράση θέλω να καταθέσω ενώπιον όλων σας και να την κρατήσετε καλά μέσα στην καρδιά σας: «Το Μουσικό Σχολείο είναι ευλογία για την πόλη της Λαμίας και για την Φθιώτιδα. Είναι πλούτος για την περιοχή μας. Δεν είναι μία εκπαιδευτική μονάδα του παρόντος,  αλλά ένα όχημα για το μέλλον, όχημα για τον πολιτισμό και το μέλλον αυτού του τόπου».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...