165

Προπασχάλια εκδήλωση του ΚΔΑΠ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ»

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 14 Απρίλιος, 2022 - 12:30

Λίγο πριν τα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού, τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» έδωσαν το δικό τους μήνυμα για την Ανάσταση της ελευθερίας και ειρήνης μέσα από την προπασχάλια εκδήλωση τους, η οποία είχε και έντονο πατριωτικό χρώμα, καθώς έτσι γιορτάζεται το Πάσχα στην Ρούμελη.

          Στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών, του Διευθυντού του ΚΔΑΠ κ. Βασιλείου Μαντζαβίνου, των εκπαιδευτικών, καθώς και γονέων των παιδιών, οι μαθητές και οι μαθήτριες παρουσίασαν το επίκαιρο μουσικοχορευτικό τους δρώμενο, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στον σύγχρονο σπαρασσόμενο κόσμο.

          Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών, για ακόμη μία φορά χειροκρότησε και ευλόγησε τα παιδιά, συνεχάρη πατρικώς τον Διευθυντή και τους Εκπαιδευτικούς και υπογράμμισε ότι τα παιδιά που καθημερινά βρίσκονται στην αγκαλιά της Μητροπόλεως και του Αγίου Εφραίμ, απέδειξαν με αυτή την παρουσία το έργο που επιτελείται στο ΚΔΑΠ, αλλά και τις χαρούμενες και δημιουργικές ώρες που περνούν κάθε μέρα στις εγκαταστάσεις του γεμίζοντας όλο το κτιριακό συγκρότημα του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Μητροπόλεως, αλλά και το γραφείο του Μητροπολίτου, με καλό «θόρυβο», φωνές, γέλια, χαρά, ελπίδα, «τα απαραίτητα δηλαδή συστατικά της αληθινής ελευθερίας», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Ποιμενάρχης μας.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness