165

Ο Σεβασμιώτατος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 6 Δεκέμβριος, 2021 - 13:45

Στο πλαίσιο του 70ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος  Σκάκι Ανδρών και του 43ου Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι Γυναικών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών επισκέφθηκε τον χώρο όπου διεξάγονται οι αγώνες, οι οποίοι και φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες για ακόμη μία φορά στην πόλη της Λαμίας.

          Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Συμεών υποδέχθηκε ο Ιατρός κ. Παναγιώτης Στασινός,  Πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδος και Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων και τον ευχαρίστησε για την πατρική και τιμητική παρουσία του στην διεξαγωγή των αγώνων.

          Ο κ. Στασινός προκάλεσε τον κ. Συμεών και ο Σεβασμιώτατος δεν του χάλασε το χατίρι. Στο τέλος του αγώνα ο κ. Στασινός μάλιστα υπογράμμισε ότι: «Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών είναι καλός και σε αυτό το σκάκι».

         Ο κ. Συμεών συνεχάρη την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδος για την διοργάνωση των αγώνων στην πόλη της Λαμίας και προσεκάλεσε τους Ομίλους των Σωματείων σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως μας σε εθελοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

            

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness