165

Ο Σεβασμιώτατος στην τελευταία παράσταση του Φεστιβάλ για σολίστες και πρωταγωνιστές από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 18 Απρίλιος, 2022 - 12:15

Στηρίζοντας έμπρακτα και ευλογώντας πατρικά κάθε προσπάθεια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Φεστιβάλ για Σολίστες και Πρωταγωνιστές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, παρακολούθησε την τελευταία μουσικο – θεατρική παράσταση του φεστιβάλ, αφιερωμένη  στη ζωή και τα τραγούδια της Dalida, μιας εμβληματικής γυναίκας που έγραψε ιστορία στη γαλλική αλλά και την παγκόσμια μουσική σκηνή!

Πρωταγωνίστρια ήταν η κ. Εύα Κοτανίδη, η οποία παρουσίασε και την εκτυφλωτική Δαλιδά αλλά και τη πληγωμένη Γιολάντα, ερμηνεύοντας βασισμένη σε κείμενα δικά της και σε σκηνοθεσία της Νεκταρίας Γιαννουδάκη, την τόσο ενδιαφέρουσα και αντιφατική προσωπικότητα, της Δαλιδάς , η οποία  σε όλη της τη ζωή κινήθηκε από το φως στο σκοτάδι και έζησε μέσα στις τραγικές αντιφάσεις της.

Η Yolanda Christina Gigliotti ήταν μια γυναίκα τραυματισμένη, σκοτεινή, μοναχική, που υπέφερε, όμως, όταν τραγούδαγε ή όταν ανέβαινε στη σκηνή το κοινό έβλεπε μόνο φως.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών συνεχάρη τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της παραστάσεως, αλλά και τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο και  τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης ηθοποιό κ. Νίκο Ορφανό για τις πρωτοβουλίες και για την ποιοτική αναβάθμιση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness