165

Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 6 - 12 Ιουνίου 2022

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 6 Ιούνιος, 2022 - 10:45

Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 6 - 12 Ιουνίου 2022

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

10:00 π.μ. Υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων στο πλαίσιο δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Επίσκεψη σε Βιολογικές Μονάδες Καλλιέργειας στην Φθιώτιδα.

12:00 μ.μ. Συνεδρίαση μέσω τηλεδιασκέψεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Σταμάτη & Ελένης Βαφειαδάκη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

19:30 μ.μ. Μουσική εκδήλωση για την επέτειο των  100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Χορονός» υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τίτλο: «Χορού & Τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες» στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

09:00 π.μ. Υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων στο πλαίσιο δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στην Μελιταία Δομοκού. Συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος, του Δήμου Δομοκού υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

19:30 μ.μ. Εορτή λήξης Σχολικού έτους 2021 - 2022 Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίων Αναργύρων Βαφειαδακείου Ιδρύματος στον ομώνυμο Δήμο της Αττικής.

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

17:00 μ.μ. Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2022» του Ομίλου Tsakos Group στο Μέγαρο Μακεδονία στην Αθήνα.

 

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου για τα ονομαστήρια του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφησίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

13:25 μ.μ. Αναχώρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» Αθηνών για την Κωνσταντινούπολη. Συμμετοχή στα ονομαστήρια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 

22:20 μ.μ. Άφιξη στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» Αθηνών από Κωνσταντινούπολη.

 

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

07:00 π.μ. Ψυχαοσάββατο Πεντηκοστής. Αρχιερατικό Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ταράτσας.

17:30 μ.μ. Τέλεση Μυστηρίου Βαπτίσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

19:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής της Πεντηκοστής στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, με την συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της πόλεως Λαμίας.

Λήξη του κύκλου των Εσπερινών Ομιλιών «Αύριο είναι Κυριακή».

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

 21:00 μ.μ. Μυστήριο του Γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λιβανατών.

 

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

07:00 π.μ. Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής και ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της Γονυκλισίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

(τηλεοπτική – ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

17:20 μ.μ. Αναχώρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» Αθηνών για το ακριτικό νησί της Λήμνου, συνοδεία, του Διευθυντού, των καθηγητών, των μαθητών του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» και ιεροψαλτών της πόλεως Λαμίας,  κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου.

19:30 μ.μ. Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μύρινας Λήμνου χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου, Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο,  συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου  Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών και του οικείου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου.

Θα ψάλλουν χοροί καθηγητών και μαθητών του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» και ιεροψαλτών της πόλεως Λαμίας. 

(ραδιοφωνική –διαδικτυακή μετάδοση)

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness