165

Επισκέψεις αγάπης με άρωμα Χριστουγέννων

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος, 2017 - 22:00 έως Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος, 2017 - 21:45

Επισκέψεις αγάπης δέχονται αυτές τις ημέρες τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως μας εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων. Πιο συγκεκριμένα:

   Φοιτητές του Τμήματος Φυσιοθεραπείας του ΤΕΙ Λαμίας συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους κ. Λιάνα Κορτιάνου επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου το « Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων Στυλίδος». Έψαλαν τα κάλαντα στους γέροντες, τους προσέφεραν γλυκά και τους ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα, λαμπρύνοντας έτσι την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα του Ιδρύματος.

  Τους φοιτητές υποδέχθηκαν εγκαρδίως ο Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και οι εργαζόμενοι και μαζί με τα συγχαρητήρια τους για την ξεχωριστή επίσκεψή τους εξέφρασαν και τις ευχαριστίες τους.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελειόφοιτοι φοιτητές του τμήματος Φυσιοθεραπείας υπό την έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών τους τα τελευταία χρόνια κάνουν την πρακτική τους στο Γηροκομείο και βοηθούν τους τροφίμους προσφέροντας τις γνώσεις τους. 

   Επίσης άλλη μια επίσκεψη αγάπης  δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου  το Ραχούτειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Λαμίας, όπου ο πρόεδρος π. Αλέξανδρος Κουτσοράκης και τα μέλη του φιλοπτώχου ταμείου του Ναού της Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας προσήλθαν στο Ίδρυμα εν όψει της σεβασμίας εορτής της ενανθρωπήσεως του Θεού Λόγου, κομίζοντες ως άλλοι μάγοι τα ευγενικά δώρα τους προς τους ηλικιωμένους, ως περίσσευμα της αγαπώσης καρδίας τους.

   Έγιναν δεκτοί από τον Διευθυντή Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρθολομαίο Κάσση και το προσωπικό και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα γενικού περιεχομένου κατά τη διάρκεια του κεράσματος που έλαβε χώρα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness