165

Ενίσχυση στους φυλακισμένους του Δομοκού από τη Βουλευτή Φθιώτιδος κα Ελένη Μακρή

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 9 Σεπτέμβριος, 2014 - 08:00 έως Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος, 2014 - 07:45

Η Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ελένη Μακρή ανταποκρινόμενη στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να ικανοποιηθούν, έστω και μερικώς, άμεσες καθημερινές ανάγκες των φυλακισμένων συνανθρώπων μας, στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, επισκέφθηκε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου τον Ποιμενάρχη μας  συνοδευόμενη από τον Γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Σταμάτη και μέλη της ΝΟΔΕ Φθιώτιδος και παρέδωσε ένα σημαντικό αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος ευχαρίστησε και συνεχάρη το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαιτέρως την κα Βουλευτή για την συμπαράστασή της στο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και δήλωσε ότι η συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας προς τους φυλακισμένους του Δομοκού θα συνεχισθεί.

Σημειώνουμε πως τον προηγούμενο μήνα ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού 306 μεγάλα κιβώτια, τα οποία προσέφεραν οι πιστοί μέσω των ενοριών της Μητροπόλεώς μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...