165

Ραδιοφωνικά Δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1306

Ημερομηνία έκδοσης: 

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος, 2017

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου  σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει την απόδοση της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου. Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Αυτονόμου.Του Αγίου ιερομάρτυρος Κουρνούτου επισκόπου Ικονίου.Τη μνήμη των Αγίων μαρτύρων Θεοδούλου, Θεοδώρου του εν Αλεξανδρεία, Ιουλιανού, Μακεδονίου, Τατιανού και Ωκεανού καθώς και τη μνήμη των Οσίων Ανδρονίκου του εν Ατρώα και Δανιήλ του εν Θάσω.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(*) Την ευλογία του Τριαδικού Θεού και την πατρική του ευχή για μια καρποφόρα και δημιουργική σχολική χρονιά απηύθηνε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κατά τον καθιερωμένο αγιασμό σε τέσσερα σχολεία της Λαμίας.

(*) Μεγάλο αριθμό σχολικών ειδών καθώς και παιδικά ρούχα προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη στον σύλλογο «Λεωνίδας Σπαρτιάτης» Ρομά προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών του συλλόγου ρομά.

(*) Συνέντευξη στο σταρ Fm 97,1 και στη δημοσιογράφο κ Ολγα Λαθύρη  παρεχώρησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος στην πρωινή εκπομπή «ήρθε η ώρα» για διάφορα επίκαιρα εκκλησιαστικά και πολιτικά θέματα. Στην συνέχεια του δελτίου μας θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του. 

(*) Την παγκόσμια ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού θα εορτάσουμε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ο Ποιμενάρχης μας θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΆ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ

 (*)Το πρώτο κουδούνι, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ακούστηκε την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου   σε όλα τα Σχολεία της χώρας μας  καλώντας τους μαθητές και πάλι στα θρανία.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος τέλεσε αγιασμό σε 4 Σχολεία της πόλεως μας μεταφέροντας την ευλογία του Τριαδικού Θεού και την πατρική του ευχή για μια καρποφόρα και δημιουργική σχολική χρονιά.

 Ο Ποιμενάρχης μας αρχικά τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, παρουσία  του Αντιπεριφερειάρχου Φθιώτιδος κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Νικολάου Σταυρογιάννη, του Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου  Βασιλείου Μπέλλου, του Διοικητού Τροχαίας Λαμίας, Αστυνομικού Υποδιευθυντού Ανδρέα Κυρίτση, σύσσωμων των Εκπαιδευτικών, κηδεμόνων και των μαθητών.

  Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές να έχουν μια καλή σχολική χρονιά και τους προέτρεψε να αγαπούν την μάθηση και να θέτουν στόχους. Ευχαρίστησε την Διευθύντρια του Σχολείου κα Αναστασία Ευαγγελοπούλου – Τσελή για την πρόσκληση και ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη.

  Στα παιδιά απηύθυναν ευχές ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, ο κ. Δήμαρχος, ο  Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδος, Αστυνόμος Β’, Σταύρος Κουτουλουγένης, ο οποίος και μίλησε στους γονείς και μαθητές για τους κανόνες της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς ευαισθητοποιώντας τους γονείς για την τήρησή τους. Επίσης αξιωματικοί της τροχαίας διένειμαν σε όλους ενημερωτικά φυλλάδια, στην είσοδο του σχολείου.

   Ακολούθως ο Ποιμενάρχης μας μετέβη στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του 5ουΕνιαίου Λυκείου Λαμίας, οι οποίες ευρίσκονται στη νότια πλευρά της πόλεως και τέλεσε τον αγιασμό και τα εγκαίνια των κτιριακών εγκαταστάσεων.  

  Το σχολείο αυτό είναι ένα κόσμημα,  «Μπαίνοντας στο Λύκειο  νόμισα ότι μπαίνω σε Πανεπιστήμιο» ήταν τα πρώτα  λόγια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας που μετά τον καθιερωμένο αγιασμό  ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή παραγωγική σχολική χρονιά αφοσιωμένοι στα μαθήματά τους  και στο μέλλον τους . Στον αγιασμό παρευρέθησαν και απήυθυναν χαιρετισμό και ευχές:  ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Αθανάσιος Μιχελής , ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθύμιος  Καραΐσκος , ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς κ.  Χρήστος Δημητρίου , ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Πιλιτζίδης,  ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος, ο πρώην Δήμαρχος Λαμίας κ. Γέωργιος Κοτρωνιάς , η πρώην βουλευτής κ Ελένη Μακρή -Θεοδώρου .

  Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τα παιδιά να προσέχουν και να φροντίζουν το καινούριο κτίριο γιατί πλέον το σχολείο είναι δικό τους . Πρόκειται για σχολικό συγκρότημα που αποτελείται από 12 ανεξάρτητα κτίρια, δυναμικότητας 27 αιθουσών, 2 εργαστήρια φυσικής-χημείας, 2 αιθουσών τεχνολογίας, 1 αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών,  αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και χώρους που ανταποκρίνονται στους αυστηρούς κανονισμούς προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία και ασφάλειας κάθε μαθητή και επισκέπτη και έχει την δυνατότητα να στεγάσει μέχρι 500 μαθητές.  Τέλος θερμές ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο και όλους τους επισήμους απηύθυνε ο Διευθυντής του Σχολείου και Πρόεδρος της Π.Ε.Θ κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ο οποίος μεταξύ άλλων  ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν για την ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων ώστε να λειτουργήσει το σχολείο άψογα από την πρώτη μέρα. Η ακολουθία του αγιασμού έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο ,τον οποίο έψαλλαν όλοι με μια φωνή.  Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο 7ο Γυμνάσιο Λαμίας, τέλεσε τον αγιασμό και ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά, προτρέποντας τους να θέσουν γερές βάσεις στην εκπαίδευσή τους για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το Λύκειο, έτσι ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

  Τον Ποιμενάρχη μας ευχαρίστησε εγκαρδίως ο νέος Διευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Ρήγας, ενώ ευχές απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης και η Σχολική Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης κα Πολυμέρου.

  Τέλος ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό στο Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμίας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχου Φθιώτιδος κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του Ταξιάρχου Βασιλείου Μπέλλου, της τ. Βουλευτού Φθιώτιδος κ. Ελένης Μακρή, των Εκπαιδευτικών, των κηδεμόνων και των μαθητών.

   Ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε σε μαθητές και καθηγητές καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά και  προέτρεψε τα παιδιά να αγαπήσουν το σχολείο, να αγωνιστούν, να οπλιστούν με όπλα πνευματικά, την μόρφωση και το ήθος για να μπορέσουν  να προοδεύσουν και να καρποφορήσουν στην κοινωνία και συνεχώς να προσεύχονται για να δίδει ο Θεός φωτισμό και δύναμη στους κόπους τους.Φωτογραφίες από τους αγιασμούς στα σχολεία της Λαμίας δημοσιευονται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στη σχετική είδηση.

(*) Παραμένουμε αγαπητοί ακροατές στο σχολικό κλίμα της προηγούμενης είδησης και περνάμε σε μια ευγενική προσφορά της ιεράς Μητροπόλεως σε παιδιά που δεν έχουν τα απαραίτητα σχολικά είδη. Μεγάλο αριθμό σχολικών ειδών όπως τσάντες, τετράδια και μολύβια καθώς και παιδικά ρούχα προσέφερε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στον πρόεδρο του συλλόγου Λεωνίδας Σπαρτιάτης Ρομά κ Γεώργιο Γαληρόπουλο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών του συλλόγου ρομά ευχόμενος καλή σχολική χρονιά και γενικότερα προκοπή στη ζωή τους.

(*) Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, η εκκλησία μας εορτάζει την παγκόσμια ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. Επίσης την Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα στον ιερό Μητροπολιτικό ναό θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού και των χαιρετισμών στον Τίμιο Σταυρό. Σε όλους τους ιερούς ναούς μας με απόφαση της Ιεράς συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδος θα περιέλθει δίσκος προς ενίσχυση της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού της εκκλησίας της Ελλάδος.

 (*) Συνέντευξη στο σταρ Fm 97,1 και στη δημοσιογράφο κ Ολγα Λαθύρη  παρεχώρησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος στην πρωινή εκπομπή «ήρθε η ώρα». Αναφέρθηκε στην προσφώνησή του ως αντιπροέδρου της Διαρκούς ιεράς Συνόδου της 160ης περιόδου κατά τη τελευταία συγκλισή της, στην πιθανότητα συνταγματικής αναθεώρησης και μετατροπής του κράτους επισήμως σε άθρησκο και τόνισε ότι η Εκκλησία είναι αυτή που ορθώνει ανάστημα όταν πρέπει και εφαρμόζει προς όλους την εντολή της αγάπης. Κλείνοντας την συνέντευξή του κάλεσε τους ακροατές να κρατούν τις παραδόσεις της Πατρίδος και της Εκκλησίας για το καλό της κοινωνίας και κυρίως της νεολαίας. Επίσης αναφέρθηκε και στους χθεσινούς αγιασμούς στα σχολεία.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 (*) Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της παγκοσμίου υψώσεως του Τιμίου Σταυρού θα τελεσθεί αύριο στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Δίβρης. Θα αρχίσει στις 8:00 το βράδυ και θα τελειώσει στις 12:45 μετά τα μεσάνυκτα.(μια παρά τέταρτο).

(*) Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Βησσαρίωνος, του εν Λαρίση θα τελεσθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγάθωνος. Η Αγρυπνία θα αρχίσει στις 9:00 το βράδυ και στο τέλος θα τελεσθεί Ιερό Μνημόσυνο υπερ αναπαύσεως της ψυχής του πατρός Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

(*) Την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι Ιερές Αγρυπνίες για την φετινή εκκλησιαστική χρονιά στις ενορίες της Λαμίας και θα συνεχισθούν καθόλη τη διάρκεια του έτους. Θα ενημερώνεσθε για αυτές από τις ανακοινώσεις στις ενορίες της πόλεως και από τον τοπικό μας ραδιοφωνικό σταθμό. Ετσι την Παρασκευή 29 του μηνός Ιερά Αγρυπνία θα τελεσθεί στις 9:00 το βράδυ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

(*) Το ιερό λείψανο του Ευαγγελιστού και Αποστόλου Λουκά από την Κορίτσα κλειτσού Ευρυτανίας φιλοξενεί από χθες η ενορία του Αγίου Δημητρίου Σπερχειάδος προς αγιασμό των πιστών. Η υποδοχή έγινε χθες το απόγευμα μπροστά στο 1ο δημοτικό σχολείο της πόλης παρουσία του κλήρου, του λαού και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.Ακολούθησε λιτανεία προς τον ιερό ναό όπου τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία. Η αναχώρηση του ιερού λειψάνου θα γίνει σήμερα αμέσως μετά την παράκληση του αγίου Λουκά που θα αρχίσει στις 7:00 το απόγευμα.

 (*) Ο σύλλογος γυναικών κυριών και δεσποινίδων " Η Ομόνοια" από το Μανταμάδο Μυτιλήνης επισκέφθηκε όπως και πέρσι έτσι και φέτος την Ενορία του  Αγίου Βασιλείου Σ.Σ. Λιανοκλαδίου, διερχόμενοι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Περί τα 55 άτομα είχαν χθες την ευκαιρία να προσκυνήσουν στο καλλιμάρμαρο παρεκκλήσιο της Ενορίας που τιμάται στον προστάτη τους Άγιο Αρχάγγελο Μιχαήλ. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο εφημέριος της Ενορίας π. Νικόλαος Καρανάσιος και η οικογένεια των δωρητών Ντουλάκη. Αφού τους καλωσόρισαν ο πατήρ Νικόλαος τους διηγήθηκε το Ιστορικό της Ενορίας και το δέσιμο που έχουν με το σπουδαίο προσκύνημα του Αρχαγγέλου στο Μανταμάδο. Πριν αναχωρήσουν οι προσκυνητές προσέφεραν στην ενορία 80 κιλά λάδι από το ιερό προσκύνημα της Μυτιλήνης και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ναού με τη σειρά του τους προσέφερε πλούσιο κέρασμα.


(*) Με ανακοίνωσή της η ενορία Εισοδίων Θεοτόκου Σταυρού μας ενημερώνει για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής….Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, το κατηχητικό σχολείο της ενορίας  πραγματοποίησε δύο όμορφες εκδηλώσεις με τις οποίες τα παιδιά αποχαιρέτισαν το καλοκαίρι και καλωσόρισαν τη νέα σχολική χρονιά.

          Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το βράδυ στις 9.30μμ πραγματοποιήθηκε στην ενορία  ιερά αγρυπνία, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου  και της ομάδας χριστιανικής δράσης (γυμνασίου και λυκείου). Σε κλίμα κατανύξεως και στο όμορφο συλλείτουργο της Θείας Λειτουργίας από τους ιερείς των ενοριών της τοπικής κοινότητάς, τα παιδιά κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων λαμβάνοντας ευλογία και δύναμη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Στην αγρυπνία συμμετείχαν και ευσεβείς πιστοί από τις ενορίες της Λαμίας. Στο τέλος της Αγρυπνίας προσφέρθηκε πλούσιο κέρασμα σε όλους στο προαύλιο του Ναού.

          Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το απόγευμα τα παιδιά αποχαιρέτισαν το καλοκαίρι με τη συμμετοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στους δρόμους της κοινότητας. Το παιχνίδι οργάνωσαν και κατηύθυναν τα μεγάλα παιδιά της ενορίας . Με γέλια, χαρούμενες φωνές και υψηλό ανταγωνισμό τα παιδιά πέρασαν από οκτώ σταθμούς διαγωνισμού και δοκιμασιών. Φθάνοντας στο τέρμα η ομάδα των νικητών κατέκτησε μία μεγάλη τούρτα και όλοι μαζί αποχαιρέτισαν το όμορφο καλοκαίρι με πολλές ευχές για ευλογημένη, χαρούμενη και πνευματική νέα σχολική χρονιά.                  

 (*) Περνάμε σε ενοριακές εκδρομές. Διήμερη προσκηνυματική εκδρομή στην ιερά νήσο Τήνο θα πραγματοποιήσει η ενορία των Αγίων Αποστόλων Λαμίας στις 18 &19 Σεπτεμβρίου. Οι προσκυνητές θα επισκεφθούν το Ιερό προσκύνημα της Ευαγγελιστρίας, καθώς και άλλους πνευματικούς προορισμούς του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2231 0 23114.

 

(*) Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε μοναστήρια της Φλώρινας και της Καστοριάς διοργανώνει η ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.Μεταξύ αυτών θα επισκεφθούν τις Ιερές Μονές Αγίου Μάρκου Πρώτης, Αγίου Αυγουστίνου, Παναγίας Μαυριώτισσας, Κλεισούρας, Αγίου Νικολάου Τσιριλόβου, τις ιερές μονές Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου, Αγίας Παρασκευής Βασσιλιάδας καθώς και τον ιερό Ναό Ομορφοκλεισιά όπου φυλάσσεται ξόανο με μορφή του Αγίου Γεωργίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο τηλέφωνο 22310 43 4 66.

 (*) Η ενορία των Αγίων Αναργύρων Γλύφας διοργανώνει μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην ιερά μονή της Παναγίας της Προυσσιώτισσας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο 69 82 40 96 97.

 (*) Η ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Ευρυτανίας διοργανώνει μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην ιερά μονή Προυσού και στην ιερά μονή της Παναγίας Δομνιανίτισσας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο τηλέφωνο 69 76 78 36 33.

 (*) Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα νησιά Ρόδο και Σύμη θα πραγματοποιήσει η ενορία Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα έχουν την ευκαιρία με τη βοήθεια ξεναγού να γνωρίσουν όλα τα θρησκευτικά προσκυνήματα και τους αρχαιολογικούς χώρους των όμορφων αυτών νησιών. Η τιμή συμμετοχής είναι 275 ευρώ με τα οποία καλύπτονται όλα τα έξοδα. Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας καλέστε στα τηλέφωνα 22330 22 4 85, 69 73 83 82 75 και 69 46 34 00 17.

(*) Τέλος η ενορία του Αγίου Δημητρίου Λαμίας τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή σε μοναστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Συγκεκριμένα στις ιερές μονές Παναγίας Ξενιάς Αλμυρού όπου θα προσκυνήσουν τεμάχιο της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου και Ταξιαρχών Πηλίου.Η τιμή είναι 15 ευρώ και για τη συμμετοχή σας καλέστε στο τηλέφωνο 22310 24 2 94.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων μας ενημερώνει ότι αύριο αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 4ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Ιούλιος- Αύγουστος) από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με τους δικαιούχους Τράπεζες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου επί της οδού Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού ή στα τηλέφωνα: 22313 51024, 22313 51069 και 22313 51050.

 Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...