165

Ραδιοφωνικά Δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1303

Ημερομηνία έκδοσης: 

Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος, 2017

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου  σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει τα προεόρ­τια του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Επίσης εορτάζουμε τη μνήμη του αγίου μάρτυρος Σώζοντος. Τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Ευόδου και Ονισηφόρου.Τη μνήμη του Αγίου και ενδόξου Ιερομάρτυρος Στεφάνου, πάπα Ρώμης και του Αγίου Μάρτυρος Ευψυχίου. Τη μνήμη των Οσίων πατέρων ημών Λουκά και Πέτρου του ευλαβούς, Ηγουμένων της σεβασμιωτάτης Μονής του Σωτήρος Χριστού, της επιλεγομένης «Βαθέος Ρύακος» και Ιωάννου επισκόπου του Ρώσου. Επίσης η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη της Οσίας μητρός ημών Κασσιανής της μοναχής και ποιητρίας, πολιούχου και προστάτιδος της νήσου Κάσου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(*) Αρχιερατικός εσπερινός θα τελεσθεί σήμερα στις 6:00 το απόγευμα  στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης . Αύριο το πρωί θα τελεσθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Παναγίας Δαμάστας.

(*) Αγιασμό σε σχολεία της Λαμίας θα τελέσει τη Δευτέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς. 

 (*) Για έβδομη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει φέτος το Σχολείο Ενισχυτικής Διδασκαλίας της Ιεράς Μητροπόλεως για μαθητές δημοτικού στην ενορία των Αγίων Θεοδώρων Λαμίας. Κανονικά θα λειτουργήσει και το ενοριακό Κοινωνικό Φροντιστήριο για παιδιά Γυμνασίου και Α Λυκείου στην ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 31Σεπτεμβρίου. 

(*) Εκδηλώσεις Μικρασιατικής μνήμης με τίτλο Ιωνικά 2017 θα πραγματοποιηθούν στις 8, 10 και 17 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μαγνησία και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

  (*) Το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου θα εορτάσει η Εκκλησία μας αύριο αγαπητοί ακροατές και με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα πανηγυρίσουμε στην Ιερά Μητρόπολή μας τη σπουδαία θεομητορική αυτή εορτή.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ Νικόλαος σήμερα θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεσθεί στις 6:00 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης. Μετά τον αρχιερατικό εσπερινό θα γίνει περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας. Οι ακολουθίες θα μεταδοθούν από τον τοπικό μας ραδιοφωνικό σταθμό. Αύριο το πρωί ο Ποιμενάρχης μας θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Δαμάστας. Οι ακολουθίες θα μεταδοθούν απευθείας από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό σταρ κεντρικής Ελλάδος και το εκκλησιαστικό κανάλι 4 Ε. Ραδιοφωνικά θα μεταδοθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμ’ο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο πανηγυρικός εσπερινός θα αρχίσει σήμερα στις 6:00 το απόγευμα.

Αφήνουμε την ιερά μονή Παναγίας Δαμάστας και περνάμε στην πανηγυρίζουσα ιερά μονή Παναγίας Αντινίτσης.

Τό Μοναστήρι της Παναγίας της Αντίνιτσας βρίσκεται στίς πλαγιές του όρους Όθρυς. Κατά τήν επικρατούσα άποψη τό προσωνύμιό της έχει σχέση μέ τήν αρχαία πόλη Αντινοίτισσα πού ίδρυσε στήν Όθρυ ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Αδριανός τόν Β΄ μ.Χ. αιώνα. Τό Μοναστήρι καταστράφηκε ολοσχερώς από τίς κατοχικές δυνάμεις τό 1944. Τό καθολικό πού καταστράφηκε ήταν ένα χάρμα οφθαλμών όπως υποστηρίζεται από τούς μελετητές. Ήταν αθωνικού τύπου, τετρακιόνιος σταυροειδής μετά τρούλλου. Ήταν τό αρχαιότερο Καθολικό Μονής μεταβυζαντινών χρόνων πού εμιμείτο τά αγιορείτικα καθολικά. Αντίγραφο αυτό του παλαιού Ναού ειναι τό σημερινό Καθολικό πού ανηγέρθη τό έτος 2000. Από τήν καταστροφή διέφυγε η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας.

Κατά τήν επανάσταση η Μονή έλαβε ενεργό μέρος καί απετέλεσε κέντρο αντίστασης καί ορμητήριο των αγωνιστών. Κατά τήν εθνική ανεξαρτησία η Μονή μέ βάση τό διάταγμα του 1833 του Όθωνος διαλύθηκε καί συγχωνεύθηκε μέ τήν Μονή Αγάθωνος. Τό 1834 τήν επισκέφθηκε ο Βασιλιάς Όθων, όπως φαίνεται από τήν διασωθείσα προσφώνηση του ηγουμένου. Τό 1968 από χριστιανούς της περιοχής άρχισε μιά προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ της Μονής. Τό 1969 άρχισε η ανοικοδόμησή της. Μέ τήν φροντίδα του Ηγουμένου κατασκευάσθηκαν νέες πτέρυγες καί κελλιά, τραπεζαρίες, παρεκκλήσια καί χώροι γιά τή φιλοξενία των προσκυνητών. Στή Μονή φυλάσσονται τεμάχια λειψάνων αγίων τά οποία εκτίθενται πρός προσκύνηση.Στο μοναστήρι σήμερα εγκαταβιοί ανδρώα αδελφότητα και υπευθυνος είναι ο Πατήρ Αμβρόσιος Αναστασίου.

Στο Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι αφιερωμένοι η ιερά μονή Δαδίου, η διαλελυμένη ιερά μονή Παναγίας Ρούστιανης Καναλίων καθώς και οι ενοριακοί Ιεροί Ναοί στα χωριά, Καραβίδια, Ασβέστη και στο Περιβόλι Ομιλαίων και το παλαιό προσκύνημα της Παναγίας στο Ρεγγίνι . Στο Ρεγγίνι ο εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα θα αρχίσει σήμερα στις 7:00 το απόγευμα. Ακολούθως θα γίνει λιτανεία της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της Ρεγγινιώτισσας. Αύριο το πρωί Ορθρος και Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία. Να σημειώσουμε ότι λόγω των ζημιών που έχει υποστεί από σεισμό ο Ναός της Παναγίας, οι ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. 

Αρκετά παρεκκλήσια πανηγυρίζουν αύριο στην Ιερά Μητροπολή μας. Αναμεσά τους το Ιερό παρεκκλήσιο Γενεσίου της Θεοτόκου της ενορίας Αγίων Αναργύρων Γλύφας. Ο πανηγυρικός εσπερινός θα αρχίσει στις 6:00 το απόγευμα.Το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία.

Η ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας διοργανώνει σήμερα απογευματινή προσκυνηματική εκδρομή στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 22310 38708 και 6978190392. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.Η αναχώρηση από το Ναό της Αγίας Σοφίας θα γίνει στις 5:00 το απόγευμα.

 (*) Τη Δευτέρα 11 του μηνός αρχίζει η νέα σχολική χρονιά. Σε όλα τα σχολεία της Ιεράς Μητροπολεώς μας, όπως συμβαίνει και σε όλες τις Μητροπόλεις της χώρας, θα τελεσθούν οι καθιερωμένοι αγιασμοί προκειμένου οι μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί με την ευλογία του τριαδικού Θεού να πραγματοποιήσουν μια καρποφόρα και δημιουργική χρονιά. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα τελέσει αγιασμούς σε σχολεία της Λαμίας και θα ευχηθεί σε παιδιά και εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα τελέσει αγιασμό στις 8:15 το πρωί στο 3ο δημοτικό σχολείο, στις 9 παρά τέταρτο στο 5ο λύκειο, στις 9:30 στο 7ο γυμνάσιο και στις 10:00 το πρωί στο εκκλησιαστικό γυμνάσιο Λύκειο Λαμίας.

 

 (*) Για έβδομη συνεχή χρονιά θα συνεχίσει την πετυχημένη λειτουργία του  το Σχολείο Ενισχυτικής Διδασκαλίας της Ιεράς Μητροπόλεως για μαθητές δημοτικού στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων Λαμίας. Τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 18 του μηνός και θα λειτουργούν όπως κάθε χρόνο, τμήμα εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας σε ειδικές ομάδες όπως παιδιά αλλοδαπών, τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας, τμήμα εκμάθησης της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας και τμήμα λογοθεραπείας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή του παιδιού τους από τις 11 Σεπτεμβρίου 5 με 6 το απόγευμα. Να σας θυμίσουμε ότι το ιδιαίτερο αυτό Σχολείο λειτουργεί με την ευθύνη της κ Χριστίνας Κουτκιά τέως προϊσταμένης της Α/θμίου Εκπαιδεύσεως. Την περσινή σχολική χρονιά φοίτησαν εντελώς δω­ρε­άν 63 μα­θη­τές, καί βοήθησαν ενεργά 28 έμπειροι δάσκαλοι.

 (*) Για πέμπτη συνεχή χρονιά η ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας θα λειτουργήσει το ενοριακό Κοινωνικό Φροντιστήριο γιαπαιδιά Γυμνασίου και Α Λυκείου σε μία προσπάθεια να προσφέρει μαθησιακή υποστήριξη σε μαθητές που αντιμετωπίζουν κυρίως κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.  Έτσι, δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα μαθητές, Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου, που αδυνατούν να πληρώσουν κάποιο φροντιστήριο.  Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία η οποία καθιστά εφικτή την παροχή εκπαίδευσης σε μαθητές, που διψούν για πρόοδο και παιδεία. Η προσπάθεια αυτή της ενορίας υλοποιείται με την ευλογία του Ποιμενάρχη μας κ. Νικολάου και κάποιων εμπείρων Εκπαιδευτικών, που εθελοντικά προσφέρουν τα μαθήματα τα οποία πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.Συγκεκριμένα για  την πρώτη γυμνασίου θα παραδίδονται τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και των μαθηματικών. Για την Δευτέρα Γυμνασίου των Αρχαίων Ελληνικών, των μαθηματικών και της Χημείας. Για την Τρίτη Γυμνασίου των Αρχαίων Ελληνικών, των μαθηματικών και της Φυσικής. Τέλος για την πρώτη Λυκείου των Αρχαίων Ελληνικών, των μαθηματικών, της Χημείας και της Εκθεσης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για συμμετοχή πρέπει να κατατεθούν μέχρι 31 Σεπτεμβρίου στον εφημέριο πατέρα Νικόλαο Κατσαρέλη για να ενταχθούν στα τμήματα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22310 43466. 

(*) Όπως ήδη αναφέραμε στο αγιολόγιο της ημέρας η Εκκλησία μας εόρτασε σήμερα τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Σώζοντος. Στην Ιερά Μητροπολή μας πανηγύριζε το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ιερά Μονής Παναγίας Αντινίτσης που βρίσκεται στο 12ο χιλιόμετρο Λαμίας -Δομοκού. Στις ακολουθίες όπως κάθε χρόνο παρέστησαν προσκυνητές όχι μόνο από τη Φθιώτιδα αλλά από την Αθήνα και από την Καρδίτσα καθώς και πλήθος διερχόμενων οδηγών.Το θείο λόγο κήρυξε ο εφημέριος του ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Λαμίας πατήρ Γεώργιος Κάλλος ο οποίος μετέφερε σε όλους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας και αναφέρθηκε στον Αγιο Σώζοντα και στο ιερό παρεκκλήσιο. Στο τέλος του εορτασμού προσφέρθηκε πλούσιο κέρασμα σε όλους τους προσκυνητές στον προαύλιο χώρο του Ναού.

  (*) Ιερά Αγρυπνία εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς θα τελεσθεί αύριο στον ιερό Ναό Εισοδίων θεοτόκου Σταυρού υπερ υγείας, φωτίσεως και ενδυναμώσεως της μαθητιώσας νεολαίας. Οι ιερές ακολουθίες θα αρχίσουν  στις 9:30  το βράδυ. 

(*) Την τιμία κάρα του Οσίου Γέροντος Δαυίδ του Εν Ευβοία θα υποδεχθούν οι κάτοικοι των Λιβανατών το Σάββατο  9 Σεπτεμβρίου. Η Τιμία κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λιβανατών έως και τη Δευτέρα 11 του μηνός. Καθόλο το τριήμερο θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα οι παρακάτω λατρευτικές ακολούθίες: το Σάββατο  στις 5:00 το απόγευμα θα γίνει υποδοχή της Τιμίας κάρας στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής παραλίας Λιβανατών. Στις 5:30 εν πομπή θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λιβανατών όπου στις 6:00 θα αρχίσει ο Πανηγυρικός Εσπερινός. Την Κυριακή στις 7:00 το πρωί θα αρχίσει ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσει η Περιφορά της Τιμίας Κάρας. Το Απόγευμα στις 6:00 θα τελεσθεί Εσπερινός και θα ψαλούν τα εγκώμια του Οσίου Δαυίδ. Την Δευτέρα το πρωί θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση και η τιμία κάρα θα αναχωρήσει για την Ιερά Μονή του Οσίου στην Εύβοια. Παρακαλούνται οι Φιλάγιοι και Φιλακόλουθοι πιστοί να συμμετάσχουν στην Υποδοχή του Μεγάλου Οσίου Γέροντος καθώς και στις Ιερές Ακολουθίες.

(*) Η ενορία του Αγίου Δημητρίου Σπερχειάδος θα υποδεχτεί το ιερό λείψανο του Ευαγγελιστού και Αποστόλου Λουκά από την Κορίτσα κλειτσού Ευρυτανίας προς αγιασμό των πιστών. Η υποδοχή θα γίνει τη Δευτέρα  11 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα μπροστά στο 1ο δημοτικό σχολείο της πόλης. Θα ακολουθήσει λιτανεία προς τον ιερό ναό όπου θα γίνει Ιερά Αγρυπνία από τις 8:30 το βράδυ έως τη 1:00 το πρωί. Την επόμενη ημέρα 12 του μηνός θα τελεσθεί ιερό ευχέλαιο. Η αναχώρηση του ιερού λειψάνου θα γίνει αμέσως μετά την παράκληση του αγίου Λουκά που θα αρχίσει στις 7:00 το απόγευμα.

(*) Η Ιερά Παράκληση στον Ἁγιο Εφραίμ  που τελείται κάθε Πέμπτη απόγευμα στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο  Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλάζει ώρα. Από σήμερα και κάθε Πέμπτη θα τελείται στις 6:00 το απόγευμα.  

 (*) Ιερά Παράκληση στον Άγιο και ιαματικό Παντελεήμονα τελείται κάθε Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο στο Ραχούτειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λαμίας στην οδό Εσλιν 22.

 (*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει η ενορία του αγίου Αθανασίου Τυμφρηστού την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Τατάρνας στην Ευρυτανία.Το κόστος της εκδρομής είναι 10 ευρώ.Οι προσκυνητές θα ξεκινήσουν την εκδρομή τους στις 6:00 το πρωί και θα επιστρέψουν στις 4:00 το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι καλέστε στους αριθμούς 69 83 090 5 74 και 69 86 25 52 64.

(*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην ιερά μονή Παναγίας Προυσιώτισσας θα πραγματοποιήσει το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας Αγίας Αικατερίνης Αχινού την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Οι προσκυνητές θα αναχωρήσουν από τον Αχινό στις 7:00 το πρωί και αφού προσκυνήσουν τα ιερά κειμήλια και ξεναγηθούν στους χώρους του, θα τελέσουν Ιερά Παράκληση.Το ιστορικό μοναστηριακό συγκρότημα που χρονολογείται από το 829 μχ, απέχει 35 χιλιομετρα από το Καρπενήσι. Κατά την επιστροφή θα γευματίσουν στο παλαιό Μικρό Χωριό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 22380 – 41410 και 69 84 44 76 37.

(*) Διήμερη προσκηνυματική εκδρομή στην ιερά νήσο Τήνο θα πραγματοποιήσει η ενορία των Αγίων Αποστόλων Λαμίας στις 18 &19 Σεπτεμβρίου. Οι προσκυνητές θα επισκεφθούν το Ιερό προσκύνημα της Ευαγγελιστρίας, καθώς και άλλους πνευματικούς προορισμούς του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2231 0 23114.

 (*) Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε μοναστήρια της Φλώρινας και της Καστοριάς διοργανώνει η ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.Μεταξύ αυτών θα επισκεφθούν τις Ιερές Μονές Αγίου Μάρκου Πρώτης, Αγίου Αυγουστίνου, Παναγίας Μαυριώτισσας, Κλεισούρας, Αγίου Νικολάου Τσιριλόβου, τις ιερές μονές Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου, Αγίας Παρασκευής Βασσιλιάδας καθώς και τον ιερό Ναό Ομορφοκλεισιά όπου φυλάσσεται ξόανο με μορφή του Αγίου Γεωργίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο τηλέφωνο 22310 43 4 66.

 (*) Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα νησιά Ρόδο και Σύμη θα πραγματοποιήσει η ενορία Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα έχουν την ευκαιρία με τη βοήθεια ξεναγού να γνωρίσουν όλα τα θρησκευτικά προσκυνήματα και τους αρχαιολογικούς χώρους των όμορφων αυτών νησιών. Η τιμή συμμετοχής είναι 275 ευρώ με τα οποία καλύπτονται όλα τα έξοδα. Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας καλέστε στα τηλέφωνα 22330 22 4 85, 69 73 83 82 75 και 69 46 34 00 17.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

(*)Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας, η Ένωση Ποντίων Φθιώτιδος, το Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου μας προσκαλούν στα «Ιωνικά 2017» που θα διεξαχθούν, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος,  από τις 8 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Τα «Ιωνικά 2017» θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με αγώνα δρόμου στις κεντρικές οδούς της Νέας Μαγνησίας και θα ολοκληρωθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, με δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αθανασίου Διάκου.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και περιλαμβάνει ομιλίες και απόδοση κειμένων, πλαισιωμένες από τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...