165

Ραδιοφωνικά Δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1265

Ημερομηνία έκδοσης: 

Πέμπτη, 13 Ιούλιος, 2017

Πέμπτη 13 Ιουλίου σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Οσίου πατρός ημών Στεφάνου του Σαββαΐτου, ανηψιού του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού. τη σύναξη του Αρχαγγέλου Γαβριήλ. Τη μνήμη των Οσίων πατέρων ημών Ηλιοφώτων των θαυματουργών, και των εν Κύπρω εν ασκήσει λαμψάντων, Ηλιοφώτου, Αμμωνίου,Αυξουθενίου, Ευτυχίου, Ευφημιανού και Χουλελαίου.

Επίσης σήμερα η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη της Οσίας Σάρρας και της Αγίας μαρτυρος Γολινδούχ, της Περσίδος που μετονομάστηκε Μαρία. 

 ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 (*) «Ο Όσιος Παϊσιος κατάφερε να αγιάσει μιμούμενος τους Αγίους και μάλιστα πολλούς από αυτούς υπερέβει σε αγιότητα. Είχε νουν Χριστού και ο λόγος του είναι σαν το πηδάλιο της Εκκλησίας». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας  στο τέλος του ιερατικού συλλείτουργου επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου. 

(*) Εκλογές επί τη αναδείξει νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Αγάθωνος καθώς και νέου Ηγουμενοσυμβουλίου θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Ποιμενάρχου μας την Κυριακή 16 Ιουλίου μετά τη Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής.

(*) Η διμηνιαία εφημερίδα της Ιεράς Μητροπόλεως «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» κυκλοφόρησε και διατίθεται δωρεάν στους  Ιερούς Ναούς, τις ιερές Μονές και το βιβλιοπωλείο ΕΝΘΕΟΝ.    Ηλεκτρονικά δημοσιευεται και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως.

 (*) Στις 11 Ιουλίου άρχισε η 2η περίοδος στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην οποία φιλοξενούνται δωρεάν 135 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου  απόλη τη Φθιώτιδα.Τους έφηβους κατασκηνωτές επισκέφθηκε σήμερα ο Ποιμενάρχης μας.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*) Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εορτάσθηκε χθες 12 Ιουλίου η ιερά μνήμη του Οικουμενικού και ιδιαιτέρως λαοφιλούς Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στην καρδιά της Μητροπόλεως μας, τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

            Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προηξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, πλαισιούμενος από είκοσι ιερείς και τους διακόνους του, ενώ παρέστησαν  συμπροσευχόμενοι οι ιερείς των Αρχιερατικών Περιφερειών Λαμίας, Λιανοκλαδίου – Υπάτης, Στυλίδος – Πελασγίας και Θερμοπυλών & Ροδίτσης. Επίσης παρέστη  πλήθος ευσεβών πιστών κάθε ηλικίας, οι οποίοι από νωρίς το πρωί είχαν κατακλύσει τον Καθεδρικό Ναό, δείχνοντας την ιδιαίτερη ευλάβεια και αγάπη τους  προς τον μεγάλο Άγιο της εποχής μας.

            Τους ύμνους του όρθρου και της Θείας Λειτουργίας απέδωσαν θαυμάσια δύο Βυζαντινοί χοροί, αποτελούμενοι από καθηγητές και μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας « Γερμανός ο Μελωδός», υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Διευθυντού αυτής κ. Ανδρέου Ιωακείμ, εκ του δεξιού αναλογίου και του Καθηγητού και  Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Πολιούχου Λαμίας  κ. Αναργύρου Βλάχου, εκ του αριστερού αναλογίου.

            Ιδιαίτερη ευλογία δε αποτέλεσε, ότι κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών, ετέθη προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών το επανωφόριο του Αγίου, το οποίο έδωκε ο ίδιος στον Ποιμενάρχη μας σε μια από τις πολλές συναντήσεις τους στο Άγιον όρος.

            Την λαμπρή Θεία Λειτουργία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και χιλιάδες ακόμη πιστοί, όπου γης, μέσω του τηλεοπτικού «Σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδος», το οποίο μετέδιδε απευθείας.

            Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον ταπεινό, πράο και γλυκή μοναχό, αλλά μεγάλο πλέον οικουμενικό,  Άγιο Παΐσιο, ο οποίος με τον λόγο και την προσευχή του ανέπαυε κάθε κουρασμένη και ταλαιπωρημένη ψυχή.

            Χαρακτηριστικά ο Ποιμενάρχης μας ανέφερε τα εξής:

            «Κάθε εποχή, αγαπητοί μου αδελφοί,  αναδεικνύει Αγίους γιατί η Εκκλησία μας είναι κήπος ευωδιαστός και εύφορος  που συνεχώς καρποφορεί. Από μικρό παιδί αναρωτιόμουν πως είναι οι Άγιοι και ιδού, είχα την ευλογία να γνωρίσω τον Άγιο Παΐσιο και να συνδεθώ μαζί του πνευματικά για 22 ολόκληρα χρόνια.

            Ο Όσιος Παϊσιος κατάφερε να αγιάσει μιμούμενος τους Αγίους και μάλιστα πολλούς από αυτούς υπερέβει σε αγιότητα. Είχε νουν Χριστού και ο λόγος του είναι σαν το πηδάλιο της Εκκλησίας. Παρακινούσε τους επισκέπτες του, λέγοντας τους, ότι   για να αποκτήσει κανείς  πνευματικότητα πρέπει πρώτα   να αποκτήσει φιλότιμο απέναντι στο θεό και στους ανθρώπους. «Είναι μεγάλη αρετή για την ψυχή του ανθρώπου το φιλότιμο», έλεγε χαρακτηριστικά.

                        Ο π. Παΐσιος μετά τον Χριστό, αγάπησε ιδιαίτερα  τους πονεμένους και αμαρτωλούς ανθρώπους και με ευγένεια, απλότητα και αγάπη τους εδρόσιζε και τους ανέπαυε και πάντοτε νουθετούσε τους ανθρώπους να εκφράζονται με τέτοια αγάπη.

            Με προφητικά λόγια αναφερόταν στην σημερινή χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας, για την οποία έλεγε: « Θα έρθει καιρός που οι άρχοντες του κόσμου θα νομιμοποιήσουν την αμαρτία και θα επικρατήσει η αθεΐα», και προέτρεπε, «μην φοβηθείτε, αλλά να μείνετε αμετακίνητοι στην Ορθόδοξη πίστη. Ο Θεός και η Παναγία προστατεύουν σκανδαλωδώς την Ελλάδα».

            Είναι μεγάλη ευλογία αδελφοί μου συνέχισε ο Σεβασμιώτατος για την Μητρόπολή μας, διότι ο π. Παΐσιος έζησε στην πόλη της Μακρακώμης ως στρατιώτης, απ’ όπου πήρε και το απολυτήριό του και εκεί με την χάρη του Θεού ανεγείρουμε Ναό προς τιμήν του.

            Κλείνοντας ο Ποιμενάρχης μας τον λόγο του  για τον Άγιο Παΐσιο ευχήθηκε:

            «Η ευλογία του Οσίου Παϊσίου να μας επισκιάζει και η Χάρη του να μας ενισχύει και να μας ενδυναμώνει στην κατά Χριστόν ζωή.»

            Επίσης ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Διευθυντή του Τηλεοπτικού Σταθμού  STAR Κεντρικής Ελλάδος, κ. Γεώργιο Σιμόπουλο και τους συνεργάτες του για την παγκόσμια απευθείας μετάδοση της Θείας Λειτουργίας, καθώς συνεχάρη και τους δύο Πρωτοψάλτες για την άρτια και μελίρρυτη απόδοση των ύμνων.

            Είς ανάμνησιν δε του λαμπρού εορτασμού, προσέφερε ως ευλογία στον παριστάμενο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, στους δύο Πρωτοψάλτες και σε όλους τους ιερείς από μια εικόνα του Αγίου.

            Κατά την διανομή του αντιδώρου σε όλους τους παρευρισκόμενους πιστούς εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου προσεφέρθη και ένα εικονάκι του Αγίου Παϊσίου. Φωτογραφίες από το ιερατικό συλλείτουργο δημοσιευονται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως.

            Ακολούθησε χθες πλούσιο κέρασμα εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού  Μητροπολιτικού Ναού  στο φιλόξενο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο, κατά την διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκε και η μηνιαία σύναξη των Ιερέων της Λαμίας και των περιχώρων.Κατά τη διάρκεια της σύναξης ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε για ακομη μια φορά τη χαρά και ευλογία που έλαβαν όλοι από την λαμπρά πανήγυρη προς τιμήν του Οσίου Παισίου και κατέθεσε προσωπικές εμπειρίες από τη συναναστροφή μαζί του. Στη συνέχεια έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες στους ιερείς για την ακριβή τήρηση των Ιερών Παρακλήσεων κατά τη διάρκεια του δεκαπενταυγούστου και ακολούθησε εποικοδομιτικός διαλογος μεταξύ του Σεβασμιωτάτου και των ιερέων.

(*) Εκλογές επί τη αναδείξει νέου Ηγουμένου της ιστορικής Ιεράς Μονής Παναγίας Αγάθωνος καθώς και νέου Ηγουμενοσυμβουλίου θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Ποιμενάρχου μας την Κυριακή 16 Ιουλίου μετά τη Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής.

 (*) Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Μαΐου - Ιουνίου της εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».     Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο «Τι συ ρέγχεις; Ανάστα!», ο Ποιμενάρχης μας για ακόμη μία φορά σημαίνει τον κώδωνα του κινδύνου για την  σημερινή χαοτική κατάσταση της  εποχής μας που στοχεύει στην  αποχριστιανοποιήση της Πατρίδος μας  και προτρέπει τον ευσεβή λαό για επαγρύπνηση, προσευχή και Ενότητα.   

      Ξεφυλλίζοντας τις 16 σελίδες της εφημερίδος«Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή» οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, για τον Εγκαινιασμό τεσσάρων Ιερών Ναών από τον Σεβασμιώτατο, καθώς και για τις Εξοδίους ακολουθίες της Μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Λιβανατών Γερόντισσας Μαγδαληνής και του Μακαριστού Καθηγουμένου της Ιστορικής Ιεράς Μονής Αγάθωνος, Αρχιμανδρίτου π. Δαμασκηνού Ζαχαράκη.     Επίσης στην εφημερίδα δημοσιεύονται ρεπορτάζ από την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου, Αντιπροέδρου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σε εορτασμούς των Αθηνών και το εγκύκλιο σημειωμά με τις πατρικές παραινέσεις του για τη διαφύλαξη της ιεροπρέπειας των Μυστηρίων και των τελετών.   Προμηθευτείτε την δωρεάν από τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς και από το Βιβλιοπωλείο "Ένθεον".  Να σημειώσουμε ότι τα φύλλα της Φθιωτικής μπορείτε να τα βρείτε και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ιεράς Μητροπόλεως.

(*) Με την χάρη του Θεού και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας άρχισε την Τρίτη 11 Ιουλίου η 2η κατασκηνωτική περίοδος στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην παραλία Καινουρίου Λοκρίδος για να φιλοξενήσει 135 αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Φθιώτιδα εντελώς δωρεάν.  Από νωρίς το πρωί ο Υπεύθυνος Νεότητος Αρχ. π. Αμβρόσιος Αναστασίου μαζί με τον στρατιωτικό και θεολόγο κ Χρήστο Βάρσο για τέταρτη φορά αρχηγό της περιόδου και τον υπαρχηγό  κ Χρήστο Τσιρίγκα, απόφοιτο της σχολής Βελλά, υποδέχθηκαν με πολύ χαρά τους έφηβους κατασκηνωτές.   Η 2η κατασκηνωτική περίοδος θα διαρκέσει έως τις 21 του μηνός. ΄Έχει κεντρικό θέμα «Με τους Αγίους της εποχής μας» και αναπτύσσονται στους νέους ανάλογα θέματα από θεολόγους κληρικούς και λαϊκούς.   Οι κατασκηνωτές και αυτής της περιόδου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για αρκετές μέρες στο μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον της κατασκηνώσεως, να κάνουν το μπάνιο τους και να γευθούν τις μοναδικές σπιτικές γεύσεις που με πολύ αγάπη δημιουργούν ο π. Βασίλειος Καραμέρης και η πρεσβυτέρα του.

    Σήμερα το πρωί ο Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις προκειμένου να μιλήσει και να ευλογήσει τους νέους.   Αφού τους  καλωσόρισε στις Εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις, στη συνέχεια  τους προέτρεψε να ξεχάσουν για λίγες ημέρες το σπίτι τους, να ζήσουν μαζί με τα άλλα παιδιά την κοινωνία της αγάπης, να αποκτήσουν νέους φίλους και να χαρούν την ζωή της κατασκηνώσεως κοντά στη φύση και την μυστηριακή ζωή της  Εκκλησίας μας.    Οι νέοι ενθουσιασμένοι  με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου έτρεξαν όλοι να πάρουν την ευχή του. 

     ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ       

 (*) Σαν αύριο 14 Ιουλίου το έτος 2002 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος τέλεσε τα εγκαίνια του ιερού παρεκκλησίου που τιμάται στον Άγιο Ελευθέριο και κοσμεί το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Λαμίας. Για το λόγο αυτό σήμερα στις 7:00 θα τελεσθεί στο παρεκκλήσιο εσπερινός και αύριο το πρωί πανηγυρική θεία λειτουργία.

 (*) Εορτή του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου αύριο και κοντά στην πόλη της Λαμίας πανηγυρίζει το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου  λίγο έξω από το χωριό Δίβρη στη θέση Καράϊνες. Ο πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία θα αρχίσει στις 7:00 το απόγευμα και αύριο το πρωί θα τελεσθεί Ορθρος και Θεία Λειτουργία. Το Ιερό αυτό Ησυχαστήριο οικοδομήθηκε από τον Διβριώτη μοναχό πατέρα Ισάακ Πετινό σε χώρο που του παρεχώρησε η ενορία Αγίας Βαρβάρας Δίβρης και με προσφορές των πιστών. Τα εγκαίνια του Παρεκκλησίου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας  προσφάτως, την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Ιερό Παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Αγιο Νικόδημο υπάρχει και στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων. Σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα σήμερα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία η οποία θα αρχίσει στις 10:30 το βράδυ και θα τελειώσει στη 1:30 το πρωί.

(*) Τη μνήμη των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης θα πανηγυρίσει το Σάββατο 15 του μηνός η ενορία Αγίας Αικατερίνης Στυλίδος μιας και πανηγυρίζει ένα από τα παρεκκλήσια της ενορίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή στις 8:00 το απόγευμα θα τελεσθεί εσπερινός με αρτοκλασία και το Σάββατο το πρωί Ορθρος και Θεία Λειτουργία μετά Θείου κηρύγματος. Το Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης οικοδομήθηκε το έτος 1872 από κάτοικο της ενορίας και στη συνέχεια παρεχωρήθηκε σε αυτήν. Βρίσκεται κάτω από την εθνική οδό κοντά στη θάλασσα μέσα σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο περιβάλλον.

(*) Ιερά Παράκληση στον Ἁγιο Εφραίμ  τελείται κάθε Πέμπτη στις 7:00 το απόγευμα, στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο  Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην συμβολή των οδών Αγράφων και Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

(*) Ιερά Παράκληση στον Άγιο και ιαματικό Παντελεήμονα τελείται κάθε Πέμπτη στις 7:00 το απόγευμα στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο στο Ραχούτειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λαμίας στην οδό Εσλιν 22.

 (*)Αυτή την περίοδο αρκετές είναι οι ενορίες μας που πραγματοποιούν εκδρομή σε κάποιον πνευματικό προορισμό της πατρίδος μας. Ας δούμε ποιες είναι αυτές. Η ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή την Τρίτη 18 Ιουλίου σε μοναστήρια του νομού Πιερίας. Αρχικά οι προσκυνητές θα επισκεφθούν την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Η Παλαιά Μονή ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον Άγιο Διονύσιο και στα χρόνια της Τουρκοκρατίας σημείωσε οικονομική και πνευματική ακμή.Ακολούθως οι προσκυνητές θα μεταβούν στην Ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου, το μοναδικό προσκύνημα του Αγίου στον ελλαδικό χώρο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 26 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 22310 38708 και 6978190392.

(*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει η ενορία του αγίου Αθανασίου Τυμφρηστού το Σάββατο 15 Ιουλίου στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής Θεσσαλονίκης όπου θα προσκυνήσουν τον τάφο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Το κόστος της εκδρομής είναι 25 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι καλέστε στους αριθμούς 69 83 090 5 74 και 69 86 25 52 64.

(*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή θα πραγματοποιήσει το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγίου Νικολάου Μεσοχωρίου Υπάτης τη Δευτέρα 31 Ιουλίου σε προσκυνήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος. Οι προσκυνητές θα επισκεφθούν την Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου  Ιππώνος και του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ καθώς και την γυναικεία Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στο Τρίκορφο της Φωκίδος.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι 30 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 69 45 33 36 89, στην κυρία Δήμητρα Παρλαβάντζα- Καστάνη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων μας ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 3ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Μάιος- Ιούνιος) από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με τους δικαιούχους Τράπεζες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου επί της οδού Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού ή στα τηλέφωνα: 22313 51069 και 22313 51041. 

Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...