165

Ραδιοφωνικά Δελτία

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Αριθμός δελτίου: 

1222

Ημερομηνία έκδοσης: 

Πέμπτη, 11 Μάιος, 2017

Πέμπτη 11 Μαϊου σήμερα και η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των οσίων και Θεοφόρων πατέρων ημών Κυρίλλου και Μεθοδίου των εκ Θεσσαλονίκης, ισαποστόλων, φωτιστών των Σλαύων.Τη μνήμη των αγίων οσιομαρτύρων Ολυμπίας της νεοφανούς ασκησάσης και αθλησάσης εν τη ιερά μονή Καρυών Θερμής της Λέσβου. Του αγίου ιερομάρτυρος Μωκίου του εξ Αμφιπόλεως Θράκης, πολιούχου του Βυζαντίου. Των αγίων μαρτύρων Αρμοδίου και Διοσκόρου.Τη μνήμη των Οσίων Αγγελαρίου αρχιεπισκόπου και φωτιστού Βοημίας, Νικοδήμου αρχιεπισκόπου Σέρβων και Σοφρωνίου του Εγκλείστου.Επίσης σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει την ανάμνηση των εγκαινίων της Κωνσταντινούπολης. 

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

(*)« Ο Άγιος Χρυσόστομος είναι ένας σπουδαίος Άγιος Μητροπολίτης με παρρησία στον Θεό,   διότι ως καλός ποιμένας έδωσε την ψυχή του υπέρ του ποιμνίου του». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στα εγκαίνια του ιερού Ναού του Αγίου Χρυσοστόμου της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων.

(*) Η μηνιαία σύναξη των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως για το μήνα Μαϊο θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαϊου  σε όλες αρχιερατικές περιφέρειες.

(*) Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί το Σάββατο 13 Μαϊου στο χωριό Καστρί και συγκεκριμένα στο εξωκλήσι του Αγίου χαραλάμπους, παρουσία της δεξιάς χειρός του Αγίου χαραλάμπους η οποία φυλάσσεται στην ιερά Μονή Αγάθωνος.

(*) Μέχρι και αύριο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται την Έκθεση Υφαντικής Τέχνης που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολή μας καθημερινά 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

(*) Θα αρχίσουμε τις αναλυτικές μας ειδήσεις αγαπητοί ακροατές με το χθεσινό γεγονός των εγκαινίων. Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατά την πρέπουσα Εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκαν χθες, εορτή της Μεσοπεντηκοστής, τα εγκαίνια του πανσέπτου Ιερού Ναού , ο οποίος τιμάται επ' ονόματι του Αγίου Εθνοιερομάρτυρος Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντων Αρχιερέων, Ιερέων, Ιεροδιακόνων, και λαϊκών, οι οποίοι ετελειώθησαν με φρικτά βασανιστήρια κατά την Μικρασιατική καταστροφή.

            Ο Ιερός αυτός Ναός αποτελεί το νέο καθολικό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων και είναι κτισμένος δίπλα στο αρχαίο καθολικό της Ιεράς Μονής. Εξαιρετική ευλογία είναι δε τα άμφια,  τα  προσωπικά αρχιερατικά  αντικείμενα και κάποια από τα χειρόγραφα  του Αγίου Χρυσοστόμου, τα οποία κατέχει η Ιερά Μονή ως ατίμητο θησαυρό.

            Τα Εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος συμπαραστατούμενος από κληρικούς διαφόρων Μητροπόλεων της Ελλαδικής Εκκλησίας καθώς και από εντοπίους ιερείς και διακόνους.

            Στην ευλογημένη τελετή των εγκαινίων και στην Αναστάσιμη Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού και Αγίου Όρους Αρχίμ. πατήρ Ιγνάτιος Ριγανάς συνοδευόμενος από κληρικούς, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Άνω  Ξενιάς Αλμυρού Αρχιμ. π. Νεκτάριος  Υφαντίδης, ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Επιφάνιος Δημητρίου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Φθιώτιδα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννης Συκιώτης με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι τ. Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Δημήτριος Αλαμπάνος και κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, μέλοι του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνος   και πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή και από την Λαμία.

            Στις Ιερές ακολουθίες έψαλλε Βυζαντινός χορός υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας κ. Ανδρέου Ιωακείμ.

             Την ευλογημένη και μοναδική ακολουθία των εγκαινίων και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και πιστοί σε όλο τον κόσμο μέσω των τηλεοπτικών Σταθμών STAR Kεντρικής Ελλάδος και 4Ε της αδελφότητος Λυδία, οι οποίοι και μετέδωσαν ζωντανά τις ιερές ακολουθίες.

            Κατά την διάρκεια των Εγκαινίων ο Ιδιαίτερος Γραμματεύς του Ποιμενάρχου μας, π. Αθανάσιος Κυρίτσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα εξηγούσε λεπτομερώς στους πιστούς τα τελούμενα προκειμένου να κατανοήσουν τα υψηλά νοήματα της μοναδικής αυτής ακολουθίας της Αγίας μας Εκκλησίας.

            Μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του και  συνεχάρη τον προηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρχιμ.  πατέρα Χριστοφόρο Κολοκυθά και  τους πατέρες της Ιεράς Μονής για την ανέγερση του περικαλλούς αυτού Ναού, ο οποίος είναι από τους ελαχίστους στην Ελλάδα και χαρακτήρισε την ημέρα αυτή ως ιστορική και ιδιαίτερα ευλογημένη για την Ιερά Μονή και για ολόκληρη την Μητρόπολη.

            Επίσης ο Ποιμενάρχης μας αιτιολόγησε την ημέρα που επέλεξε για τον εγκαινιασμό του Ναού, η οποία δεν είναι τυχαία  διότι την Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής του έτους 1910 ο Άγιος Χρυσόστομος ενθρονίστηκε Μητροπολίτης στον μαρτυρικό θρόνο της Σμύρνης.

            Ακολούθησε η πρώτη Αναστάσιμη Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί της νεοεγκαινιασθήσης Αγίας Τραπέζης στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους φιλιξενουμένους αγίους πατέρες, όλους τους επισήμους  για την τιμητική παρουσία τους, τους προαναφερθέντες τηλεοπτικούς σταθμούς για την μετάδοση του λαμπρού  ιστορικού γεγονότος και όλους τους πιστούς για την ευλαβική στάση που ετήρησαν καθ' όλη την διάρκεια των πολύωρων ακολουθιών.

            « Ο Άγιος Χρυσόστομος είναι ένας σπουδαίος Άγιος Μητροπολίτης με παρρησία στον Θεό,   διότι ως καλός ποιμένας έδωσε την ψυχή του υπέρ του ποιμνίου του, κάνοντας πράξη τον λόγο του Κυρίου «ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων· ( Ιω. 10, 11)», μαζί με άλλους 4 Αρχιερείς, τον  Μητροπολίτη Μοσχονησίων  Αμβρόσιο, τον Μητροπολίτη  Ικονίου Προκόπιο, τον Μητροπολίτη Κυδωνιών Γρηγόριο, τον Επίσκοπο Ζήλων Ευθύμιο, και άλλους ιερείς,  και διακόνους, σταυρώθηκαν μαζί με τους πιστούς κατά την φρικτή Μικρασιατική καταστροφή. Αυτή είναι η προσφορά του κλήρου στην Πατρίδα. Έδωσαν την ζωή τους για τον Χριστό και την Ελλάδα υπομένοντας φρικτά βασανιστήρια», ανέφερε χαρακτησιτκά ο Ποιμενάρχης μας.

            Τέλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με ακοίμητες τις πρεσβείες του Αγίου Χρυσοστόμου και η αυτή η χαρά της αναστάσεως και των εγκαινίων με την οποία υπερπληρώθησαν άπαντες να είναι μόνιμη κατάσταση στην ζωή τους.         Ακολούθως μετά την διανομή της καθιερωμένης ευλογίας των εγκαινίων  από τον Σεβασμιώτατο παρετέθη κέρασμα στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής σε όλους τους παρευρισκομένους.Χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα εγκαίνια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως επιλέγοντας τη σχετική είδηση.

(*)Σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως συνεδρίασε το Μητροπολιτικό Συμβούλιο υπό τη προεδρία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν διάφορα θέματα   εγκρίσεως πράξεων  και αντιμετωπίσεως υπηρεσιακών ζητημάτων.

(*) Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΝΑ κεντρικής Ελλάδος θα μεταδώσει το Σάββατο 13 Μαϊου στις 9:15 το βράδυ την πολύ πετυχημένη εκδήλωση ιστορικής μνήμης με τίτλο «Ωδή στον Αθανάσιο Διάκο»  που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος την Τετάρτη 26 Απριλίου στο αμφιθέατρο  του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου  της.

 (*) Τη μηνιαία σύναξή τους για τον μήνα Μαϊο θα  πραγματοποίησουν  οι εφημέριοι Λαμίας και περιχώρων την Τρίτη 16 του μηνός στις 9:00 το πρωί

Οι ιερείς των Αρχιερατικών Περιφερειών Λαμίας, Λιανοκλαδίου, Υπάτης, Θερμοπυλών και Ροδίτσης, Στυλίδος και Πελασγίας  θα συγκεντρωθούν το πρωί  στην μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου όπου ο Σεβασμιώτατος θα  τους ενημερώσει για διοικητικά θέματα και θα τους δώσει κατευθυντήριες οδηγίες. Επίσης οι ιερείς θα προμηθευτούν τον φάκελο τους με το έντυπο ποιμαντικό υλικό. Τώρα για τις υπόλοιπες  Αρχιερατικές Περιφέρειες η μηνιαία σύναξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 του μηνός στις 9:00 το πρωί.

 (*) Συνεχίζεται έως αύριο η έκθεση με θαυμάσια και μοναδικά  υφαντά εργόχειρα, το οποία φιλοτέχνησαν οι μαθήτριες της Σχολής Υφαντικής της Ιεράς Μητροπόλεως που λειτουργεί καθημερινά 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Διοικητικού κέντρου. Η Ορθόδοξη Εκκλησία ως παράγων Πολιτισμού και φρουρός της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ανέκαθεν φρόντιζε για την διαφύλαξη, την συντήρηση και προβολή των τεχνών. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο προέκυψε η ιδέα της ιδρύσεως Σχολής Υφαντικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος η οποία στεγάζεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου, με 6 αργα­λειούς και όλα τα απαραίτητα υλικά για την λειτουργία της και προσφέρει σπάνια και περιζήτητα έργα υφαντουργείας, τα οποία με ζήλο και μεράκι δημιουργούν οι μαθήτριες της Σχολής. Συγχρόνως δημιουργεί θέσεις ἐργασίας γιά νέες καί μεγαλύτερες γυναῖκες, πού επιδίδονται μέ ἀγάπη καί ἐνδιαφέρον στήν ἐργασία αὐτή. Στή Σχολή τῆς Ὑφαντικῆς διδάσκουν κυρίες, πού γνω­ρί­ζουν καλά τήν τέχνη τους καί ἐπιθυμοῦν νά τήν μεταδώσουν στίς νεώ­τε­ρες γενιές.  Έως αύριο έχουν περιθώριο όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την έκθεση υφαντικής, για να προμηθευτούμε τα παραδοσιακά υφαντά σε ποικίλα σχέδια και χρώματα. 

ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕς ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

(*)Θεία Λειτουργία παρουσία της δεξιάς χειρός του Αγίου χαραλάμπους η οποία φυλάσσεται στην ιερά Μονή Αγάθωνος θα τελεσθεί το Σάββατο 13 Μαϊου στο χωριό Καστρί και συγκεκριμένα στο εξωκλήσι του Αγίου χαραλάμπους. Το τεμάχιο του ιερού λειψάνου θα μεταφερθεί νωρίς το πρωί από την αδελφότητα του μοναστηριού και μετά τις ακολουθίες θα επιστραφεί και πάλι στο μοναστήρι. Προσκαλούνται οι πιστοί να προσέλθουν στις ακολουθίες προκειμένου να λάβουν την ευλογία του Αγίου Χαραλάμπους. 

(*) Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερά Αγρυπνία θα τελεσθεί αύριο στον Ιερό Ναό της Παναγίας Δεσποίνης Λαμίας. Θα αρχίσει στις 9:00 το βράδυ και θα τελειώσει γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυκτα.

(*) Ιερά Παράκληση στον Ἁγιο Εφραίμ  τελείται κάθε Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα, στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο  Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην συμβολή των οδών Αγράφων και Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

 (*) Ιερά Παράκληση στον Άγιο και ιαματικό Παντελεήμονα τελείται κάθε Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο στο Ραχούτειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λαμίας στην οδό Εσλιν 22. 

 (*) Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε προσκυνήματα της Εύβοιας θα πραγματοποιήσει η ενορία των Αγίων Θεοδώρων Παρορίου το Σάββατο 13 Μαϊου. Οι προσκυνητές θα αναχωρήσουν από το Ναό στις 7:00 το πρωί και αρχικά θα επισκεφθούν την ιερά μονή του Οσίου Δαβίδ όπου θα τελέσουν Ιερά Παράκληση στον Αγιο. Ακολούθως θα προσκυνήσουν στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου. Κατά την επιστροφή θα κάνουν στάση στην πόλη της Χαλκίδος για καφέ. Οι ενδιαφερόμενοι τηλεφωνήστε στον αριθμό 69 72 40 47 91.

 (*) Η ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή τη Δευτέρα 22 Μαϊου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού όπου φυλάσσεται Ιερό Λείψανο της Αγίας  μεγαλομάρτυρος Σοφίας. Ακολούθως θα μεταβούν στην ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Η τιμή συμμετοχής είναι 22 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 22310 38708 και 6978190392.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

(*) Ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφικτύονες Λαμίας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας, τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Μαγνησίας Λαμίας, τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Φθιώτιδος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλων Διατήρησης Ελληνικής Παράδοσης & Εθίμων, συνδιοργανώνουν ομιλία με θέμα: «Το Δημογραφικό και Μεταναστευτικό Πρόβλημα της Ελλάδας». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου  9-11 στον 2ο όροφο στις  7.30 το απόγευμα. Ομιλητής θα είναι ο κ. Αναστάσιος Λαυρέντζος συγγραφέας των βιβλίων «Σιωπηρή Άλωση» και «Η Θράκη στο μεταίχμιο». Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Φιλόλογος & Παρουσιαστής του STAR Κεντρικής Ελλάδας κ. Στάθης Πράπας.
Η αξιοπρέπεια της μακραίωνης ελληνικής ιστορικής παρουσίας και συνέχειας, αλλά και η ανάγκη διατήρησης της ελληνικής γλώσσας ηλικίας τουλάχιστον 4.000 ετών, επιβάλλουν την ενεργό συμμετοχή όλων σε κρίσιμες διαβουλεύσεις, όπου με σύνεση, περίσκεψη, προβληματισμό και διεισδυτική ματιά στα προβλήματα του δημογραφικού και μεταναστευτικού θα αναδυθούν λύσεις πολιτικού χαρακτήρα, αλλά εθνικής σπουδαιότητας.Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας στην ομιλία θα εκπροσωπήσει ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ πατήρ Ανθιμος Νερατζής. 

(*) Ο Σύλλογος Επτανησίων Φθιώτιδος με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος διοργανώνουν εκδήλωση  για την 153η επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.Συμμετέχει και ο μουσικός όμιλος «η κερκυραική καντάδα και Μαντολινάτα». Η φιλόλογος κ Αναστασία Δεληγεωργοπούλου θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «τα επτάνησα των αγώνων και του πολιτισμού».Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 του μηνός στις 7:30 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο Λαμίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας θα εκπροσωπήσει ο αρχιερατικός επίτροπος Λαμίας πατήρ παναγιώτης Σερέτης. 

(*) Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Γυναικών Κάτω Τιθορέας μας προσκαλεί την Κυριακή 14 του μηνός στις 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Κάτω Τιθορέας για την εορτή της μητέρας. Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως θα γίνει απαγγελία ποιημάτων από την κ Βαλένα Λιγνού. Θα ακουσθούν μητρικά νανουρίσματα από τη χορωδία Κάτω Τιθορέας και επίκαιρη ομιλία με αναφορά στη μητέρα θα κάνει η κ Ιωάννα Κιούση. Στην εκδήλωση μετέχει και το παράρτημα της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως με παραδοσικά τραγούδια. Η εκδήλωση θα κλείσει  με χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. 

 (*) Ένα νέο παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ο Μπαμπάς μου… ο ήρωας μου» του συγγραφέα κυρίου Παναγιώτη Δημητρόπουλου, κυκλοφόρησε από την Ελληνοεκδοτική.  Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Κυριακή 14 Μαϊου στις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας με πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού συλλόγου «Συν στον άνθρωπο».Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως θα μιλήσουν ο συγγραφέας, η σύμβουλος σχέσεων, παιδιού και οικογένειας κ Αναστασία Φρόντζου-Χρηστίδη και η κ Μαρία Τρυφωνίδη, πρόεδρος του συλλόγου «Φλόγα». Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την στήριξη-εκστρατεία ενάντια στον παιδικό καρκίνο. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος πατήρ Νεόφυτος Ραφαηλίδης.

Εδώ ολοκληρώσαμε το σημερινό ενημερωτικό μας δελτίο

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...