165

ραδιοφωνικά δελτία

Εκτυπώσιμη μορφή

Αριθμός δελτίου: 

2182

Ημερομηνία έκδοσης: 

Παρασκευή, 12 Νοέμβριος, 2021

 

 Παρασκευή 12 Νοεμβρίου σήμερα και η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Ιωάννου αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας, του ελεήμονος. τη μνήμη  του εν αγίοις πατρός ημών Λέοντος πατριάρχου Κπόλεως.Των αγίων μαρτύρων Αντωνίου, Γερμανού, Αρσακίου και Νικηφόρου.Τη μνήμη των νεομαρτύρων Νικολάου ο οποίος μαρτύρησε το έτος 1732 και Σάβα του Νιγδελή ο οποίος μαρτύρησε το έτος 1726, των εν Κων/πόλει.Τη μνήμη των οσίων πατέρων ημών Νείλου ασκητού, του Σιναϊτου και Νείλου του μυροβλήτου, του εκ Κυνουρίας. Επίσης σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του αγίου Προφήτου Αχιά, των οσίων πατέρων ημών Μαρτίνου επισκόπου Φραγγίας του θαυματουργού, Ιωάσαφ και Μαρτίνου επισκόπου Ταρακίνης.

 Ας δούμε τους τίτλους του σημερινού μας δελτίου.

 (*) «Η σημερινή εποχή είναι η εποχή της Θεολογίας, γι’  αυτό καθηγητές και φοιτητές θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στο χρέος που τους αναλογεί» τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στο τέλος του αγιασμού για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών της θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

 (*) Στις τελετές ενθρονίσεως των νέων Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος θα παραστεί το σαββατοκύριακο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

(*) Στην Πολυαρχιερατική Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων  θα συμμετάσχει σήμερα στις 9 το βράδυ ο Ποιμενάρχης μας κ Συμεών . 

(*) Το Πανελλήνιο Συνέδριο Κατηχητών της Εκκλησίας της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου  στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΆ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

(*)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ.

Χθες Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, μνήμη των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου, τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος στη Θεολογική Σχολή ΑΠΘ, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, η Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου ακαδημαϊκού έτους και της υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών. Παρέστησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Νίκος Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής κ. Χρυσόστομος Σταμούλης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας κ. Νίκος Μαγγιώρος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Χρήστου, μέλη ΔΕΠ των δυο Τμημάτων, λοιπό διδακτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και οι φοιτητές. Ο Σεβασμιώτατος συνοδεύτηκε από τον εκπρόσωπο του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβα, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της ακολουθίας τον λόγο πήρε  ο κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής, καθηγητής Χρυσόστομος Σταμούλης,  ο οποίος καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη της θεολογικής κοινότητας του ΑΠΘ. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την εκ μέρους του αποδοχή της πρόσκλησης της Κοσμητείας να τελέσει τον Αγιασμό με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Τόνισε, μάλιστα, το γεγονός πως ο Σεβασμιώτατος είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής, αλλά και της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, γεγονός που επιβεβαιώνει τις παραδοσιακά αγαθές σχέσεις μεταξύ της Εκκλησίας και της Ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στους φοιτητές, τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει ο θεολογικός λόγος στην εποχή μας, μια εποχή που ταλανίζεται από τα προβλήματα της πανδημίας. Μετά την δοκιμασία, σημείωσε,  έπεται ο παρηγορητικός και ο δημιουργικός λόγος της Εκκλησίας. Παράλληλα, ανέδειξε τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης στο ποιμαντικό έργο της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο, αλλά και στο διάλογο της Θεολογίας με τις άλλες επιστήμες. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη τροφό για τον ίδιο Θεολογική Σχολή.    Κατέληξε υπογραμμίζοντας, πως η σημερινή εποχή είναι η εποχή της Θεολογίας, γι’  αυτό καθηγητές και φοιτητές θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν στο χρέος που τους αναλογεί.

 (*)Λειτουργικό και Ποιμαντικό πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών έως 14 Νοεμβρίου 2021

 Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

18:30 μ.μ. Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο του υποψήφιου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέα Λοβέρδου. 

21:00 μ.μ. Πολυαρχιερατική Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. 

 Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

12:00 μ.μ. Τελετή Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

15:00 μ.μ. Τελετή Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

 Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

07:00 π.μ. Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

16:30 μ.μ. Τελετή Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Γρηγορίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου. 

(*)Κατόπιν αποφάσεως της Συνεδρίας της 3ης Νοεμβρίου 2021 της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, εστάλη  Εγκύκλιο Σημείωμα προς τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, διά του οποίου αναγγέλεται η πραγματοποίηση Πανελληνίου Συνεδρίου Κατηχητών της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Πώς θα μεταδώσουμε στους νέους μας το πνεύμα και το όραμα του 1821»

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, η οποία με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, έχει αναλάβει την φιλοξενία των Μελών της Επιστημονικής και της Οργανωτικής/Συντονιστικής Επιτροπής, καθώς και των Συνέδρων και γενικά την κάλυψη των εξόδων του Συνεδρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής και Νεότητος θα προεδρεύσει της Επιστημονικής Επιτροπής, ενώ Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν:

Ο κ. Αντώνιος Σμυρναίος, Καθηγητής Νεοελληνικής Ιστορίας και Διδακτικής της Ιστορίας στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο κ. Λαυρέντιος Δελασσούδας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής του ΕΚΠΑ.

Η κ. Σεβαστή Μαζέρα – Μάμαλη, Δρ Βυζαντινής Μουσικολογίας, τ. Διδάσκουσα στην ΑΕΑ Βελλάς Ιωαννίνων, Ιδρύτρια και Δομεστίκαινα Χορού Ψαλτριών «ΑΔΟΥΣΑΙ», Καθηγήτρια Μουσικής.

Ο κ. Μιχαήλ Τρίτος, Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Κοσμήτωρ Θεολογικής Σχολής.

(*)Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υλοποιεί στις Ιερές Μητροπόλεις ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνεται σε εθελοντές, στελέχη και συνεργάτες, κληρικούς και λαϊκούς της Εκκλησίας, αλλά και άλλων φορέων που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων για την υποστήριξη του έργου που προσφέρεται στις κοινωνικοπρονοϊακές και λοιπές εκκλησιαστικές δομές και Ενορίες. Οι συμμετέχοντες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης λαμβάνουν Βεβαίωση Πιστοποιημένης Επιμόρφωσης.

Επιπλέον προσφέρουν την δυνατότητα συμμετοχής σε λειτουργούς, οι οποίοι μέσα από άλλους κρατικούς θεσμούς αντιμετωπίζουν κρίσιμα ζητήματα της σύγχρονης και ραγδαία εξελισσόμενης κοινωνίας.

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος έχει συνάψει σύμφωνο συνεργασίας με το ΙΠΕ και υλοποιεί σειρά Προγραμμάτων στο αμφιθέατρό της με αξιόλογους ομιλητές. Στο πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΝΘΟΥΣ το επόμενο μάθημα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου όπου ο κ Παναγιώτης Σκαλτσης καθηγητής Λειτουργικής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. θα μιλήσει με θέμα «η χρήση της νεκρώσιμης ακολουθίας και των ιερών μνημοσύνων για την ψυχολογική υποστήριξη των πενθούντων. Στο πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ το επόμενο μάθημα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου  όπου ο κ Βαϊος Νταφούλης Δρ. ιατρικής διευθυντής παιδοψυχιατρικής του Γ.Ν.Θ. με θέμα «η ισορροπία της οικογένειας μετά την αναχώρηση των παιδιών».

(*) Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερά Αγρυπνία θα τελεσθεί σήμερα στις 9:00 το βράδυ στον Ιερό Ναό του πολιούχου Λαμίας Αγίου Λουκα με ομιλητή τον ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Άνθιμο Νεραντζή και στον ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Αταλαντης με ομιλητή τον Αρχμ.π. Δημήτριο Ζελιαναίο αρχιερατικό επίτροπο Αταλάντης.

(*) Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την περασμένη Κυριακή , στο ενοριακό πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας παρασκευής Νέας Αμπλιανης Λαμίας. Αρκετοί αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας και προσέφεραν στους αδελφούς μας το πολύτιμο για αυτούς αίμα. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 23 φιάλες αίμα αλλά υπήρχαν και περιπτώσεις ανθρώπων που δεν μπορούσαν να δώσουν αίμα εκείνη τη στιγμή λόγω θεμάτων υγείας. Οποιος επιθυμεί μπορεί επίσης να προσφέρει αίμα για τις ανάγκες της τράπεζας αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου αιμοληψίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 το πρωί με 1:30 το μεσημέρι. Απογευματινές ώρες 6.00 με 8.00 κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Το Σάββατο το πρωί είναι ανοικτό από τις 10:00 πρωί  έως τις 12:00 το μεσημέρι. Υπεύθυνος της τράπεζας αίματος είναι ο εφημέριος του ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας Λαμίας πατήρ Χρήστος Τσιλοφύτης.

 (*) Έχει τεθεί σε ισχύ και πάλι το λειτουργικό πρόγραμμα του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου του Αγίου Εφραίμ, το οποίο ευρίσκεται στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ν. Άμπλιανη, (οδός Αγράφων και Μ. Αλεξάνδρου).

          Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, νωρίς το πρωί, τελείται Θεία Λειτουργία, προς εξυπηρέτηση ιδίως των εργαζομένων, η οποία  τελειώνει περίπου στις 9:00 π.μ., ενώ το απόγευμα της Δευτέρας  τελείται Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και το απόγευμα της Πέμπτης  Ιερά Παράκληση στον Όσιο Εφραίμ τον Νέο. Η ώρα τελέσεως της Ιεράς Παρακλήσεως είναι στις 4 το απόγευμα

                  Επίσης, κάθε 1η εκάστου μηνός (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), στις 9:00 π.μ. τελείται η Ακολουθία του Αγιασμού για την είσοδο στο νέο μήνα.

                    Οι Ιερές Ακολουθίες μεταδίδονται απευθείας μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) και ψάλλουν καθηγητές και μαθητές του νεοσύστατου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΛΩΔΟΣ», το οποίο στεγάζεται και αυτό στο ίδιο σύμπλεγμα κτιρίων του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου πάνω από το Κ.Δ.Α.Π. «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ».

   (*) Ενοριακές εσπερινές ομιλίες πραγματοποιούνται  στις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Οι ομιλητές αντλούν τα θέματά τους από το βιβλίο του Μητροπολίτου Πισιδίας Σωτηρίου Τράμπα «Ορθόδοξη Πίστη και Ζωή». Προ των ομιλιών τελείται η ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού κανόνος προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.Οι ομιλίες αυτές αποτελούν μια ακόμη ποιμαντική-κατηχητική δράση της Εκκλησίας με σκοπό τη συνεχή και εμπεριστατωμένη κατάρτιση των πιστών πάνω σε βασικά θέματα της Ορθοδόξου Πίστεως.

 (*) Τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινου­πό­λεως, του Χρυσοστόμου θα εορτάσει η εκκλησία μας το Σάββατο 13 Νοεμβρίου. Στην Ιερά Μητροπολή μας πανηγυρίζει ο ενοριακός ιερός ναός Σοφιάδος Δομοκού ο οποίος είναι αφιερωμένος στο μεγάλο Ιεράρχη της εκκλησίας μας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού σήμερα στις 6:00 το απόγευμα θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και το Σάββατο το πρωί Ορθρος και Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία. Ο ιερός ναός του αγίου Ιωάννου ανεγέρθη το έτος 1880. Καταστράφηκε ολοσχερως από το σεισμό του έτους 1954 και ανοικοδημήθηκε εκ βάθρων το 1962 στο ίδιο σημείο.

(*) Ορθρος και Θεία Λειτουργία τελείται κάθε Σάββατο πρωί στην ιστορική γυναικεία ιερά μονή Κοιμήσεως θεοτόκου Αγίας Μαρίνης Λοκρίδος. Τις ιερές ακολουθίες τελεί ο αρχιερατικός επίτροπος Αταλάντης Αρχιμ πατήρ Δημήτριος Ζελιαναίος.

(*) Ιερά Παράκληση στην Αγία Παρασκευή τελείται κάθε Παρασκευή στον ομώνυμο ενοριακό Ιερό ναό Πετρωτού. Κάθε Δευτέρα τελείται ιερα παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και καθημερινά σε Αγιο της Εκκλησίας μας.

(*) Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Ταράτσα τελείται Θεία Λειτουργία κάθε Σάββατο από τις 7:00 το πρωί έως τις 9:15. Επίσης Θεία Λειτουργία τελείται το Σάββατο στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Καλυβίων και στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό της Παναγίας της Ξηριώτισσας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

(*)Θέμα : Μια έκθεση φωτογραφίας

Δύο κόσμους ταυτόσημους, αλλά παράλληλα τόσο εκ διαμέτρου αντίθετους παρουσιάζει η έκθεση φωτογραφίας ANTITHESIS, η οποία εγκαινιάζεται το Σάββατο 13/11/2021 στο Μουσείο Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας στη Λαμία. Ο παγκοσμίου φήμης digital artist, Uğur Gallenkuş, θα εκθέσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό 50 από τα γνωστότερα έργα του. Η ξεχωριστή αντιπολεμική έκθεση, που διοργανώνεται από το TEDxLamia και τον Δήμο Λαμιέων, θα εγκαινιαστεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος θα ταξιδέψει από την Κωνσταντινούπολη στη χώρα μας. Κάθε φωτογραφία απηχεί και μια συγκλονιστική ιστορία. Μια γροθιά στο στομάχι, όταν αντικρίζουμε τον άνισο κόσμο με τις τρομακτικές όψεις που το ανθρώπινο μάτι έχει συνηθίσει να αγνοεί ή να μην αντιλαμβάνεται. Μέσα από την πολυσημία της έκθεσης ο επισκέπτης έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκρουστικές εικόνες της βίας, του πολέμου, της εξαθλίωσης και της ανθρώπινης παρακμής, οι οποίες ξεχειλίζουν συναίσθημα κι είναι τόσο δυνατές ώστε να ενεργοποιούν ακαριαία τα αντανακλαστικά της βαθύτερης σκέψης μας. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας στα εγκαίνια θα εκπροσωπήσει ο ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. π. Ηρωδίων Ρίζος.

 (*)«Τα γεγονότα», το σπουδαίο και ανατρεπτικό έργο του διεθνούς φήμης Σκoτσέζου θεατρικού συγγραφέα Ντέιβιντ Γκρέιγκ, σε μουσική και στίχους του Τζων Μπράουν, επανέρχεται για δεύτερη χρονιά.

Στην δύσκολη περσινή θεατρική περίοδο του lockdown, η παράσταση παρουσιάστηκε μέσω livestreaming από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ τη φετινή θεατρική περίοδο θα παρουσιαστεί σε οκτώ Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα.

Στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας σε συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης με την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

 Η παράσταση είναι συμπαραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Κέρκυρας, Κοζάνης, Σερρών, Κρήτης, Καλαμάτας, Αγρινίου, το Θεσσαλικό Θέατρο και τη Ferodo Bridges. 

 

 Αυτές ήταν για σήμερα οι ειδήσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness