165

Υπαίθρια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στις Κατασκηνώσεις 8.7.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 8 Ιούλιος, 2012 - 12:30

Υπαίθρια Θεία Λειτουργία στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος με τέσσερις πρεσβυτέρους και τέσσερις Διακόνους τελέσθηκε την Κυριακή 8 Ιουλίου στο χώρο των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στο Καινούριο Λοκρίδος.

Στην Θεία λειτουργία συμμετείχαν όλα τα παιδιά των Κατασκηνώσεων με τους ομαδάρχες τους, αρκετοί παραθεριστές της παραλίας Καινουρίου, πολλοί γονείς των παιδιών και έψαλλε χορωδία των παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του υπογράμμισε την αξία της λειτουργικής ζωής που προσφέρει η Κατασκήνωση με τις καθημερινές Θείες Λειτουργίες και τις άλλες ιερές Ακολουθίες και εξέφρασε τη ικανοποίησή του για την ευλάβεια, τάξη και κατάνυξη με την οποία τα παιδιά προσήλθαν στην Θεία Κοινωνία. Επίσης συνεχάρη τον Επόπτη π. Γεώργιο Κάλλο, τον Αρχηγό, τον Υπαρχηγό και όλους τους Ομαδάρχες για την προσφορά τους στην πνευματική στήριξη των παιδιών και υπογράμμισε ότι αυτού του είδους η προσφορά στα παιδιά μας είναι ανεκτίμητη.

Μετά το πλούσιο πρωινό που προσφέρθηκε σε όλους, τα παιδιά παρουσίασαν ένα εορταστικό πρόγραμμα με ποιήματα, τραγούδια και χορούς το οποίο έκλεισε με την απονομή μεταλλίων από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας στα παιδιά που πρώτευσαν στα ατομικά και ομαδικά παιχνίδια που διεξήχθησαν κατά την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών. Τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον αρχηγό, τους ομαδάρχες και όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα για την συμμετοχή τους στην κατασκήνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπαίθρια Θεία Λειτουργία στον χώρο των Κατασκηνώσεων είχε πραγματοποιηθεί το 2000 με την συμμετοχή απάντων των Ιερέων και διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως στο πλαίσιο των εορτασμών του Ιωβηλαίου.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...