165

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 11 Ιούλιος, 2022 - 00:30

Η Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας, η οποία συμπληρώνει έναν αιώνα αδιάκοπης λειτουργίας και προσφοράς στα γράμματα, είναι ένας χώρος μάθησης, που έχει βάση τον πολιτισμό, την παράδοση και τη διδασκαλία του Ευαγγελίου, παρέχει ευρύτερη μόρφωση και ταυτόχρονα προσφέρει ειδικά εφόδια για την μόρφωση των μαθητών στις εκκλησιαστικές τέχνες και στον ελληνικό πολιτισμό.

          Λειτουργώντας κάτω από την πατρική μέριμνα και εποπτεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών, έχει λάβει νέα πνοή και πλέον οι μαθητές και οι μαθήτριές του, απολαμβάνουν μία σειρά προνομίων και ευεργετημάτων, υλικών και πνευματικών.

          Αξίζει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λαμίας, να παροτρύνουμε τους γονείς και τα παιδιά να επιλέξουν αυτό το Σχολείο, ώστε να λάβουν επιμελημένη φροντίδα και προσεγμένη μόρφωση, αλλά και συγχρόνως να βρίσκονται κάτω από την πατρική αγκαλιά της Εκκλησίας μας, η οποία στους καιρούς που διανύουμε είναι τόσο αναγκαία για τα παιδιά μας.

 

Για τις εγγραφές των υποψηφίων μαθητών μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Σχολείου  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδας: 2231021381 & 2231022576.

Διεύθυνση: Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Email: mail@lyk-ekkl-lamias.fth.sch.gr

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...