165

Τα παιδιά του Κατηχητικού της Ενορίας Σταυρού αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι και καλωσόρισαν τη νέα Σχολική Χρονιά

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος, 2017 - 14:00

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, το κατηχητικό σχολείο της ενορία μας πραγματοποίησε δύο όμορφες εκδηλώσεις με τις οποίες τα παιδιά αποχαιρέτισαν το καλοκαίρι και καλωσόρισαν τη νέα σχολική χρονιά.

          Την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017 το βράδυ στις 9.30μμ πραγματοποιήθηκε στην ενορία μας ιερά αγρυπνία, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου  και της ομάδας χριστιανικής δράσης (γυμνασίου και λυκείου). Σε κλίμα κατανύξεως και στο όμορφο συλλείτουργο της Θείας Λειτουργίας από τους ιερείς των ενοριών της τοπικής κοινότητάς μας, τα παιδιά κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων λαμβάνοντας ευλογία και δύναμη ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Στην αγρυπνία συμμετείχαν και ευσεβείς πιστοί από τις ενορίες της Λαμίας. Στο τέλος της Αγρυπνίας προσφέρθηκε πλούσιο κέρασμα σε όλους στο προαύλιο του Ναού.

          Το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα τα παιδιά αποχαιρέτισαν το καλοκαίρι με τη συμμετοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στους δρόμους της κοινότητας. Το παιχνίδι οργάνωσαν και κατηύθυναν τα μεγάλα παιδιά της ενορίας μας. Με γέλια, χαρούμενες φωνές και υψηλό ανταγωνισμό τα παιδιά πέρασαν από οκτώ σταθμούς διαγωνισμού και δοκιμασιών. Φθάνοντας στο τέρμα η ομάδα των νικητών κατέκτησε μία μεγάλη τούρτα και όλοι μαζί αποχαιρετίσαμε το όμορφο καλοκαίρι με πολλές ευχές για ευλογημένη, χαρούμενη και πνευματική νέα σχολική χρονιά.

                   ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

                                                                                              Εκ της Ενορίας

            

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...