165

Σεβασμιώτατος: «Το έργο της αγάπης είναι επένδυση στην αιωνιότητα»

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος, 2021 - 17:30

Τα Ενοριακά Κέντρα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, εντός και εκτός Λαμίας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτ. π. Παναγιώτη Σερέτη.

          Ο κ. Συμεών τέλεσε σε κάθε Κέντρο Αγάπης ξεχωριστά την Ακολουθία του Αγιασμού για την επανέναρξη της χειμερινής λειτουργίας των Κέντρων και επέδωσε προσωπικά στην κάθε εθελόντρια την επίσημη απόφαση αποδοχής της εθελοντικής τους διακονίας.

          «Με την διακονία σας χαρίζετε αγάπη και ελπίδα στους ελαχίστους αδελφούς του Κυρίου μας και προσφέρετε ένα μοναδικό δώρο στην Εκκλησία μας, στην κοινωνία μας αλλά και σε εσάς τις ίδιες. Ό,τι επενδύετε με αγάπη σήμερα, θα το βρείτε μπροστά σας στην νέα συνάντησή μας με τον Κύριο, στην Δευτέρα Παρουσία. Το έργο της αγάπης είναι επένδυση στην αιωνιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

          Τέλος ο κ. Συμεών ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους και την νέα χειμερινή περίοδο, η οποία όπως ετόνισε: «θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και θα γεννήσει νέες ανάγκες στην κοινωνία. Η Εκκλησία όμως θα είναι εδώ και θα έχει πάντα την αγκαλιά της ανοιχτή για κάθε άνθρωπο που θα έχει ανάγκη».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...