165

Ψηφίδες ποιμαντικών δράσεων του Μητροπολίτου μας κ. Συμεών τις μέρες του καύσωνα

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 5 Ιούλιος, 2021 - 19:30

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου μας κ. Συμεών τόσο στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου στην Λαμία όσο και σε όλο το εύρος της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας.

          Ο κ. Συμεών δέχθηκε στο γραφείο του και είχε ουσιαστικές συναντήσεις μεταξύ των άλλων με τον Υποδιοικητή  της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Σταύρο Παπαγεωργίου και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέα Κολοκυθά, τον Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας - Στερεάς Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Παχίδη, τον  Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Γεώργιο Βούτσινο, τον κ. Δημήτριο Χασλαρίδη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτού Υπουργού Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, την Πρόεδρο των Κοινωνιολόγων Φθιώτιδος κα  Μακρή και μέλη του Συλλόγου, τον Διοικητή ΚΑΑΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ Λοχαγό Τεχνικού Παρασκευά Κουρελιά, καθώς και  τον Υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κ. Σωτήριο Μπουντή και τους εργαζομένους της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία.

          Ο Σεβασμιώτατος επίσης πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις, στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου ευλόγησε την ομάδα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στην πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά,  στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων «Παράρτημα προστασίας ΑΜΕΑ Φθιώτιδος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδος»  στο Δομοκό, καθώς και στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων στο Καινούργιο Λοκρίδος.

          Συμμετείχε επίσης  και χαιρέτισε την Εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος σε συνεργασία με το Γραφείο του Αν. Υπουργού Εξωτερικών, αρμοδίου για τα Ευρωπαϊκά θέματα, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης. Για μια Ευρώπη πιο Συνεκτική», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων και παρακολούθησε την   Πρεμιέρα του σύγχρονου Λαϊκού Ορατόριου με τίτλο: «Παλιγγενεσία - Η Επανάσταση στη Ρούμελη το 1821» του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, στο Θερινό ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης στη Λαμία.

      Χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αναστάσεως του Κυρίου στην παραλία Πελασγίας, καθώς και τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας Κατασκηνωτικής χρονιάς στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων της Ιεραποστολικής Αδελφότητος ΖΩΗ στο δάσος της Ιεράς Μονής Δαδίου.

          Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών τέλεσε πολλά Μυστήρια σε διάφορους Ναούς στην Φθιώτιδα ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις πνευματικών του παιδιών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness