165

Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση στο Γηροκομείο Σπερχειάδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 3 Ιανουάριος, 2018 - 23:00 έως Πέμπτη, 4 Ιανουάριος, 2018 - 22:45

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, το απόγευμα η Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Μητροπόλεως μας «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» Σπερχειάδος.

   Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους,  ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Γερμανός Γιαντσίδης με τους Πατέρες της Αδελφότητος, ο Πνευματικός του Ιδρύματος Πανοσιολ.  Αρχιμ. π. Θεόκλητος Μπρούζης, Ιερείς από την ευρύτερη περιοχή,  ο Πρόεδρος της Κοινότητος Σταυρού κ. Ευάγγελος Κυροδήμος, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και φίλοι του Γηροκομείου από τη Σπερχειάδα και την γύρω περιοχή.

  Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Καθηγούμενος Αρχιμ. π. Γερμανός, ο οποίος απηύθυνε τις πατρικές του συμβουλές προς όλους και τις θερμότατες ευχές του για το νέο έτος.

   Επίκαιρο λόγο και ευχές απηύθυνε και ο π. Θεόκλητος.

  Η όμορφη γιορτή συνεχίστηκε με τη βυζαντινή χορωδία του παραρτήματος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως στη Μακρακώμη καθώς και τη Βυζαντινή χορωδία του ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά, Πολιούχου Λαμίας οι οποίες , υπό την Διεύθυνση του Καθηγητού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας και Πρωτοψάλτου κ. Αναργύρου Βλάχου, απέδωσαν επίκαιρους ύμνους, πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια.

  Τα μέλη των χορωδιών καταχειροκροτήθηκαν από τους τροφίμους, το προσωπικό και τους επισκέπτες και έλαβαν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες όλων.

  Η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά πλούσιου εορτίου κεράσματος στο Σαλόνι του Ιδρύματος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness