165

Προσεχείς διαδικτυακές επετειακές Εκδηλώσεις Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 27 Ιανουάριος, 2021 - 20:00 έως Πέμπτη, 28 Ιανουάριος, 2021 - 19:45

Από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821 συνεχίζεται για τον μήνα Φεβρουαρίου την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και τη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

          Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ώρα 18.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Λαμίας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή Επετειακή Εκδήλωση με θέμα: «Τα χρόνια της σκλαβιάς - Τουρκοκρατία».

          Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 π.μ. στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Στέγη Γερόντων - Ίδρυμα Αργύρη Πετρή» στη  Στυλίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Η Επανάσταση στην Ανατολική Φθιώτιδα».

           Οι εκδηλώσεις, οι οποίες τελούν υπό την ευλογία και αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών και θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο Youtube, από την Ιστοσελίδα www.imfth.gr και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό στους 89,4 Fm, καθώς και από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος».

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...