165

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 3 Δεκέμβριος, 2017 - 22:45

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, εορτή του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος άγει τα ονομαστηριά του.

  Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τρίτη, παραμονή της εορτής, στις 5:30 το απόγευμα ο Ποιμενάρχης μας θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει  στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαμίας, τέως Μητροπολιτικό Ναό.

  Την Τετάρτη θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου παρουσία των αρχών του τόπου και τους ευσεβούς λαού. Κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης μας θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Βαρθολομαίου Κάσση.

  Επίσης την ημέρα της εορτής στις έδρες των Αρχιερατικών περιφερειών, τις Ιερές Μονές και τους Ενoριακούς Ιερούς Ναούς προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί Δοξολογική δέηση, υπέρ υγείας και ενδυναμώσεως του Σεβασμιωτάτου και θα ψαλεί η φήμη του. Μετά την διανομή του αντιδώρου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ο Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί τις ευχές των Αρχόντων, του Ιερού Κλήρου, των Μοναχών και του ευσεβούς λαού στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στην οδό Σκληβανιώτου 5 μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι.

  Το απόγευμα θα δεχτεί ευχές από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 8:00 το βράδυ στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...