165

Ποιμαντικές δραστηριότητες του Σεβασμιωτάτου

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 26 Αύγουστος, 2021 - 16:45

Τον αγιασμό της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021 – 2022 και εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League τέλεσε χθες το απόγευμα 25 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης στη Λαμία.

          Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος στον Γοργοπόταμο και στο Κέντρο «ΤΕΜΠΕΛΗΣ» πραγματοποίησε τον αγιασμό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδος ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

          Ο Ποιμενάρχης μας τόσο στα μέλη της ομάδος Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ όσο και στα στελέχη και μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδος ευχήθηκε να είναι υγιείς και να έχουν πολλές επιτυχίες, ενώ έκανε έκκληση στην Ελληνική Πολιτεία και την Υγειονομική Κοινότητα να διευκολύνουν την επιστροφή των νέων στον αθλητισμό μετά τα συνεχόμενα lockdown που τους απομάκρυναν από τους αγωνιστικούς χώρους.

          Στην συνέχεια ο κ. Συμεών παραβρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου: «Γυναίκες και Επανάσταση 1821. Από τον οθωμανικό κόσμο στο ελεύθερο ελληνικό κράτος» της Dr. κας Βασιλικής Λάζου στο ξενοδοχείο «ΓΑΛΗΝΗ» στα Καμένα Βούρλα.

          Την παρουσίαση έκανε η Δημοτική Σύμβουλος και πρ. Αντιδήμαρχος κ. Βίβιαν Αργύρη και η Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ Αρχείων Ν. Φθιώτιδος κ. Σοφία Βακιρτζιδέλη.

          Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών.

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...