165

Παρακολουθείστε ζωντανά την διαδικτυακή επετειακή Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος αφιερωμένη στις επώνυμες και ανώνυμες ηρωΐδες της Ελληνικής Επαναστάσεως

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 1 Φεβρουάριος, 2021 - 15:30

Από το επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) θα μεταδοθεί την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου , στις 6 μ.μ,  η 6η διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση αφιερωμένη στη συμβολή της γυναίκας στην Επανάσταση με θέμα: «Επώνυμες και ανώνυμες ηρωΐδες της Ελληνικής Επαναστάσεως».

          Η εκδήλωση θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση και από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος» στις 23:30 μ.μ.

          Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να συνοδευθεί με κοινή συνεστίαση των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και των μελών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, η οποία όμως δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των απαγορεύσεων της πανδημίας.

          Η κ. Αθανασία Φουρλιά - Νερολή  Φιλόλογος, θα αναπτύξει εισήγηση με θέμα: «Επώνυμες και ανώνυμες ηρωΐδες της Ελληνικής Επαναστάσεως».

          Την εκδήλωση θα ολοκληρώσει με τον πατρικό του λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ενώ την παρουσίαση έχει  ο κ. Πέτρος Κεραντζής, Φιλόλογος - Ιστορικός Υπεύθυνος της βιβλιοθήκης και του αναγνωστηρίου της Ι. Μ. Φθιώτιδος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness