165

Παρακολουθείστε ζωντανά την 15η επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με θέμα: «Παρουσίαση επετειακού ημερολογίου ΓΑΚ Φθιώτιδος»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Κυριακή, 9 Μάιος, 2021 - 00:45

Από το επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) και από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», την Κυριακή 9 Μαΐου στις 11:00 π.μ, μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Νέου Ανθήλης, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Γενικών Αρχείων Κράτους Ν. Φθιώτιδος η 15η διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με θέμα: «Παρουσίαση του επετειακού Ημερολογίου 2021 των ΓΑΚ Φθιώτιδος» παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος και θα κλείσει την εκδήλωση.

       Η εκδήλωση επίσης θα προβληθεί ζωντανά και από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr, καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών της δράσεων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...