165

Παρακολουθείστε ζωντανά την 14η επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με θέμα: «Η έκρηξη της Ελληνικής Επαναστάσεως στη Μολδοβλαχία».

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 17 Απρίλιος, 2021 - 23:00

Από το επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) και από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», την Κυριακή 18 Απριλίου στις 11:00 π.μ, μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νέου Μοναστηρίου η 14η διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με θέμα: «Η έκρηξη της Ελληνικής Επαναστάσεως στη Μολδοβλαχία» παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος και θα κλείσει την εκδήλωση, καθώς και του Δημάρχου Δομοκού κ. Χαράλαμπου Λιόλιου, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό στην εν λόγω εκδήλωση.

       Η εκδήλωση επίσης θα προβληθεί ζωντανά και από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr, καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών της δράσεων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness