165

Ο τ. Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος για την πρόσφατη ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιώτατου στη χιονισμένη Δυτική Φθιώτιδα

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 16 Φεβρουάριος, 2021 - 10:45

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Λ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

Αθήνα, 15/02/2021

Επίσκεψη Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στον Άγιο Γεώργιο

    Χθες είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού χοροστατούντος του Μητροπολίτη μας κ. Συμεών.

    Πιστός στις εξαγγελίες του που κατά τον ενθρονιστήριο λόγο είχε δηλώσει ότι θα επισκεφθεί όλα τα χωριά της Φθιώτιδας και τα πιο μικρά και ξεχασμένα.

   Και πράγματι χθες παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στη Φθιώτιδα με έντονη χιονόπτωση ο Μητροπολίτης μας δεν εκάμφθη,  δεν παρεξέκλινε του προγράμματός του και ήρθε να ιερουργήσει σύμφωνα πάντα και με τις οδηγίες και περιορισμούς για τον COVID 19.

   Προ της απολύσεως ο Μητροπολίτης απένειμε το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον π. Γεώργιο Τσιλιμάγκο, εφημέριο της ενορίας Άγιος Γεώργιος του ομωνύμου χωριού, σε ένδειξη αγάπης προς τον εφημέριο για τα 40 χρόνια διακονίας στους λιγοστούς κατοίκους του Αγίου Γεωργίου.

   Θέλω να συγχαρώ τον Πρωτοπρεσβύτερο και φίλο Γεώργιο Τσιλιμάγκο για τη τιμητική αυτή διάκριση και να του ευχηθώ Έτη Πολλά.

    Σεβασμιότατε κ. Συμεών να έχουμε πάντα τις ευλογίες σου.

 

Αθανάσιος Γιαννόπουλος

Καθηγητής Χειρουργικής

τ. Υφυπουργός Υγείας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness