165

Ο Σεβασμιώτατος στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στη μνήμη του Στέλιου Μπουσδούκου.

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 15 Μάρτιος, 2022 - 14:30

Επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Μώλου  Στέλιου Μπουσδούκου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών χθες το μεσημέρι,  στο γήπεδο του Μώλου, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, τον οποίο συνδιοργάνωσαν στη μνήμη του ο Παμμωλιακός με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων υπό την αιγίδα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

          Ο Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών στην πατρική του και παρηγορητική προσλαλιά προς την οικογένεια του και σε όλα τα μέλη της ομάδος του Μώλου και στους φίλους του,  υπογράμμισε ότι: «η μνήμη του Στέλιου μένει αιώνια στην καρδιά μας, όταν μέσα μας είναι αναμμένη η φλόγα της Αναστάσεως και ο πόθος της κοινής μας συνάντησής μας στην Βασιλεία των Ουρανών.

          Σήμερα ο Στέλιος βρίσκεται εδώ, ανάμεσα μας, ανάμεσα στην οικογένεια του και στους παίχτες της ομάδος, παρακολουθεί και συμμετέχει στον αγώνα.

         Σας συγχαίρω γι΄αυτή σας την πρωτοβουλία,  γιατί δεν είναι ένας αγώνας απλά στη μνήμη του, αλλά είναι μια πράξη αγάπης, παρηγοριάς και δύναμης προς την οικογένειά του Στέλιου».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...