165

Ο Σεβασμιώτατος στην Έκθεση Ζωγραφικής «Blooming Tales» στην Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τρίτη, 15 Μάρτιος, 2022 - 14:30

Στα Εγκαίνια της Εκθέσεως Ζωγραφικής με τίτλο: «Blooming Tales» της Ζωγράφου κ. Εύης Θεοφανίδου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαρτίου μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» στη Λαμία.

          Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε και καλωσόρισε η κ. Θεοφανίδου και τον ευχαρίστησε για την τιμητική παρουσία του στην Έκθεση.

          Η κ. Θεοφανίδου ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στην Έκθεση η οποία έχει ως θέμα την Άνοιξη, τα λουλούδια, μια ιστορία άνθησης.  Χρώμα, φως, κίνηση. Μέσα στο τελευταίο γκρίζο του χειμώνα, η άνοιξη ξυπνά και αναπτύσσεται. Μέσα σε αυτή τη πανδαισία χρωμάτων, η φύση επιβάλλεται δυναμικά και προκαλεί κάθε λογής συναίσθημα. Τα ίδια τα λουλούδια είναι συναισθήματα.

          Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών συνεχάρη την κ. Θεοφανίδου και της ευχήθηκε την από Θεού δύναμη και πάντοτε «να δημιουργεί όμορφα έργα με οδηγό την αγάπη, η πινελιά της οποίας είναι αποτυπωμένη σε όλα τα έργα», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Σεβασμιώτατος.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...