165

Νέες ποιοτικές εκπομπές εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ι. Μ. Φθιώτιδος.

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Πέμπτη, 30 Σεπτέμβριος, 2021 - 14:30

Εκ της υπηρεσίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (89,4 Fm) ανακοινώνεται ότι με μέριμνα και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών, μετά και την αναβάθμιση όλου του τεχνικού εξοπλισμού, την δημιουργία ενός ακόμη σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ραδιοθαλάμου εγγραφής και μετάδοσης, την κατασκευή νέων γραφείων Διευθυντού και Γραμματείας, από την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου εμπλουτίζεται το καθημερινό πρόγραμμα του Σταθμού με τρείς νέες ποιοτικές εκπομπές.

          Πρόκειται για τις εκπομπές:

1). Λογοτεχνικά μονοπάτια.

2). Θρησκευτικές περιηγήσεις.

3). Παιδικά παραμύθια και διδακτικές ιστορίες.

          Τις εκπομπές επιμελούνται και παρουσιάζουν εθελόντριες παραγωγοί, συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

          Πιο συγκεκριμένα:

          ●Την εκπομπή «Λογοτεχνικά μονοπάτια» επιμελείται και παρουσιάζει η Φιλόλογος – Συγγραφεύς κ. Ειρήνη Πασχαλίδου, Γραμματέας του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών.

Οι πρώτες εκπομπές είναι αφιερωμένες στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και αποτελούν έναν ύμνο στη ζωή και το έργο των μεγάλων Ελλήνων Εθνικών Ποιητών. Μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 13:00 μ.μ. μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταθμού και σε επανάληψη το βράδυ στις 00:00 π.μ.

          ●Την εκπομπή «Θρησκευτικές περιηγήσεις» επιμελείται και παρουσιάζει η κ. Μαρία Κουτσομπλή, τελειόφοιτη του ΙΕΚ Θρησκευτικού Τουρισμού.

          Πρόκειται  για μια πνευματική ξενάγηση και γνωριμία με τις Ιστορικές Ιερές Μονές και σημαντικά μνημεία της Ελλάδος. Οι πρώτες εκπομπές είναι περιηγήσεις στα Μοναστήρια της Φθιώτιδος και ιδιαίτερα στις Μονές εκείνες, που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην Επανάσταση του 1821.

          Μεταδίδεται κάθε Τετάρτη 13:30 μ.μ. και σε επανάληψη το βράδυ στις 00:30 π.μ.

          ●Τέλος την εκπομπή «Παιδικά παραμύθια και διδακτικές ιστορίες», επιμελείται και παρουσιάζει η κ. Ελένη Ραφαηλίδου, διοικητική υπάλληλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η εκπομπή αφηγείται με ιδιαίτερα διδακτικό τρόπο όμορφα παραμύθια της ελληνικής παράδοσης και ωφέλιμες διδακτικές ιστορίες, που μέσα τους κρύβουν επίκαιρα μηνύματα ζωής για τα παιδιά.

          Μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 11:30 π.μ. και το βράδυ σε επανάληψη στις 22:30 μ.μ.

          Το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (89,4 Fm) μεταδίδεται και μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:  www.imfth.gr επιλέγοντας το εικονίδιο του Σταθμού, καθώς και μέσω του www.eradio.gr και www.live24.gr.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness