165

Νέα Κυκλοφορία Εφημερίδος «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή»

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017 - 11:30

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Μαρτίου-Απριλίου της εφημερίδος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, «Φθιωτική Εκκλησιαστική Φωνή».

           Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδος αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο «Μέσα στο χάος υπάρχει ελπίδα;» αναφέρεται στην σημερινή χαοτική κατάσταση και στην ελπίδα που προσφέρει μόνο ο Χριστός.

            Ξεφυλλίζοντας τις 16 σελίδες της εφημερίδος οι αναγνώστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ιδιαίτερα επιτυχημένες ομιλίες-αφιερώματα σε σύγχρονες αγιασμένες μορφές της εποχής μας , που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολίς μας,  την τιμή που απέδωσε η Φθιωτική Εκκλησία στον  Αετό της Ρούμελης Αθανάσιο Διάκο και το αιματοβαμμένο ράσο της Επαναστάσεως , την λαμπρή εορτή προς τιμήν των Φθιωτών Αγίων και την υποδοχή των οστών δύο Μακαριστών Μητροπολιτών Φθιώτιδος.

          Επίσης στην εφημερίδα  δημοσιεύονται λεπτομέρειες από την εορτή του Ευαγγελισμού, τη συμμετοχή του Ποιμενάρχου μας στους εορτασμούς στην Καρδίτσα προς τιμήν του  Αγίου Σεραφείμ Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου,  λεπτομέρειες από τις εκδηλώσεις ΔΙΑΚΕΙΑ 2017, καθώς και για άλλα ενδιαφέροντα νέα της Ιεράς Μητροπόλεως. 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...