165

Χαρούμενες φωνές και παιδικά χαμόγελα στο Γηροκομείο Στυλίδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 4 Οκτώβριος, 2017 - 09:30

Γέμισε για ακόμη μια φορά από παιδικές χαρούμενες φωνές και χαμόγελα το" Ίδρυμα Αργύρη Πετρή - Στέγη Γερόντων Στυλίδος",  καθώς την Τρίτη 3 Οκτωβρίου το πρωί οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Στυλίδος, συνοδευόμενοι από τους νηπιαγωγούς τους επισκέφθηκαν τους τροφίμους με σκοπό να τους προσφέρουν με αγάπη το  μικρό τους κέρασμα, ένα χυμό και να δωρίσουν προσωπικά στον καθένα από μια κάρτα με ζωγραφιές φτιαγμένη από τα ίδια τα παιδιά.           Επίσης στο Ίδρυμα προσέφεραν και μια μεγάλη κάρτα γεμάτη ζωγραφιές, η οποία θα κοσμεί από εδώ και στο εξής το σαλόνι του 1ου Ορόφου του Ιδρύματος.

          Οι τρόφιμοι και το προσωπικό δέχτηκαν τα παιδιά στο σαλόνι του 1ου ορόφου και για αρκετή ώρα γέροντες και παιδιά έγινα ένα....παίζοντας και διασκεδάζοντας.

          Στην συνέχεια το προσωπικό του Ιδρύματος προσέφερε γλυκίσματα στα παιδιά και το παιχνίδι συνεχίστηκε στον κήπο.

          Στο τέλος της επισκέψεως ο Διευθυντής του Γηροκομείου  Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος,  αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς για την ευχάριστη επίσκεψη αυτή,  προσέφερε σε όλους εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου ως ευλογία μια εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ με την ευχή να έχουν καλή πρόοδο και παντοτινή την ευλογία του Θεού στη ζωή τους. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...