165

Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στο Κοινωνικό Ιατρείο 22.10.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος, 2012 - 09:00 έως Τρίτη, 23 Οκτώβριος, 2012 - 08:45

Το Κοινωνικό Ιατρείο το οποίο λειτουργεί με την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως, του Ιατρικού Συλλόγου και του Δήμου Λαμιέων και στεγάζεται στο Γ΄ ΚΑΠΗ του Δήμου, επισκέφτηκε την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, όπου ενημερώθηκε από την αρμόδια Κοινωνική Λειτουργό για την κίνηση του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΑΠΗ. Η Κοινωνική Λειτουργός ενημέρωσε το Σεβασμιώτατο ότι υπάρχει επάρκεια φαρμάκων τα οποία προσφέρονται στους ανασφάλιστους που εξετάζονται από ιατρούς που έχει ορίσει ο Ιατρικός Σύλλογος. Επίσης ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γέροντες του ΚΑΠΗ και να ενημερωθεί για τις δραστηριότητές τους.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προσφέρεται φάρμακα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε και έχουν περιθώριο ισχύος έξι μηνών, είτε στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς, είτε στο Κοινωνικό Ιατρείο για να χρησιμοποιηθούν και να δοθούν στους έχοντες ανάγκη ανασφάλιστους αδελφούς μας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο λειτουργεί από τις 2:30 έως τις 5:00μμ καθημερινά από εθελοντές ιατρούς όλων των ειδικοτήτων μετά από τηλεφωνικά ραντεβού που μπορεί να κλείνει κάθε ενδιαφερόμενος στο τηλέφωνο 22310 22808.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness