165

Επίσκεψη μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μαγνησίας στο Γηροκομείο Στυλίδος

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017 - 13:00

Το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή - Στέγη Γερόντων» στην Στυλίδα επισκέφθηκαν  την Πέμπτη 4 Μαΐου  μαθητές της 5ης και 6ης τάξεως του 5ου δημοτικού σχολείου Νέας Μαγνησίας συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους.

           Ο Διευθυντής του ιδρύματος Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και οι εργαζόμενοι καλωσόρισαν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και  στην συνέχεια στην αίθουσα τελετών του 2ου  ορόφου παρουσίασαν το θεατρικό έργο «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» σε σύγχρονη διασκευή και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

          Οι τρόφιμοι και το προσωπικό του ιδρύματος εντυπωσιασμένοι από τη δουλειά τους, καταχειροκρότησαν τα παιδιά και τους ευχαρίστησαν θερμά γιατί τους προσέφεραν στιγμές χαράς και κεφιού.

          Ακολούθως εκ μέρους του Γηροκομείου προσφέρθηκε πλούσιο κέρασμα στον καταπράσινο, παραθαλάσσιο προαύλιο χώρο του ιδρύματος.

           Ο π. Μάξιμος προσέφερε σε όλους μια μικρή ευλογία του Αγίου Εφραίμ, τους ωμίλησε για την ιστορία του γηροκομείου και ξενάγησε τους δασκάλους στους χώρους του ιδρύματος.

          Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές και οι δάσκαλοι προσέφεραν τρόφιμα και χαρτικά στο ίδρυμα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...