165

Εκδημία π. Βαϊου Τσιανάβα, Εφημερίου Αγίου Νικολάου Θαυμακού

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 4 Οκτώβριος, 2017 - 10:30

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος πληροφορηθείς την, μετά από μακρόχρονη ασθένεια,  προς Κύριον εκδημία τού εν ενεργεία Εφημερίου της Ενορίας Αγίου Νικολάου Θαυμακού π. Βαΐου Τσιανάβα εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή του  συλλυπητήρια  προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

          Ο μακαριστός Πρεσβύτερος π. Βάϊος Τσιανάβας εγεννήθη εις Παλαμά Καρδίτσης το έτος 1952. Υπήρξε έγγαμος κληρικός, πατέρας 3 παιδιών. Την 4η Δεκεμβρίου του 1982 εχειροτονήθη Διάκονος και στις 6 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους Πρεσβύτερος υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού. Από τότε και μέχρι της κοιμήσεως του 3 Οκτωβρίου 2017 υπηρετούσε ως Εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Θαυμακού.

          Η Εξόδιος ακολουθία του θα ψαλλεί στις 12:00 το μεσημέρι της   Τετάρτης 4 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Παλαμά Καρδίτσης, τόπος κατοικίας του εκλιπόντος.

          Λόγω της συμμετοχής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου στις εργασίες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα, ο Ποιμενάρχης μας όρισε εκπρόσωπό του στην Εξόδιο ακολουθία τον Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αμβρόσιο Αναστασίου.  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...