165

Αρχιμ. π. Βαρνάβας Γιάγκου: «Το κάλλος των αρετών»

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Δευτέρα, 28 Μάρτιος, 2022 - 14:15

 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας τελέσθηκε χθες  Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως το απόγευμα ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

                    Προσκεκλημένος ομιλητής στον κατανυκτικό Εσπερινό ήταν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Γιάνγκου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

          Τον π. Βαρνάβα καλωσόρισε στην Μητρόπολη Φθιώτιδος ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών και τον ευχαρίστησε με εγκάρδια λόγια αδελφικής αγάπης για την αποδοχή της προσκλήσεως και την τιμητική παρουσία του στην Λαμία.

          Ακολούθως ο π. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για την ευγενή πρόσκληση και φιλοξενία ωμίλησε με θέμα: «Το κάλλος των αρετών».

          Οι Ιερές Ακολουθίες, τόσο του Κατανυκτικού Εσπερινού, όσο και οι Χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό, καθώς και η ομιλία του π. Βαρνάβα μεταδόθηκαν απευθείας από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

          Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...