165

Το «Αποθετήριο της Αγάπης» της Ι.Μ. Φθιώτιδος κοντά σε όλους το Άγιο Πάσχα

Εκτυπώσιμη μορφήΕξαγωγή σε PDF

Ημερομηνία: 

Σάββατο, 23 Απρίλιος, 2022 - 15:30

Πλήθος συνεργασιών και δράσεων υλοποιεί για το Άγιο Πάσχα το πρότυπο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής, το Logistic Center του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Το Αποθετήριο της Αγάπης» για της Άγιες Ημέρες σε κοινωνικοπρονοιακές δομές και Ιδρύματα της περιοχής μας.

          Ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτ. π. Παναγιώτη Σερέτη, τον Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτ. π. Δημήτριο Νασόπουλο, αξιοποιώντας το εθελοντικό προσωπικό του «Αποθετηρίου της Αγάπης» διένειμαν αυτές τις Άγιες Ημέρες περισσότερους από 4 τόνους τροφίμων και χιλιάδες δώρα για το Άγιο Πάσχα, σε εκατοντάδες μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα παιδιά, στους εκατοντάδες ωφελούμενους των Κέντρων Ενοριακής Αγάπης, στους τροφίμους των 3 Μονάδων Φροντίδος Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως σε (Λαμία, Στυλίδα και Σπερχειάδα), στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδος, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, στον Σύλλογο, στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» και σε άλλες ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

          Το πρόγραμμα των δράσεων θα κορυφωθεί με τις επισκέψεις του Σεβασμιωτάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στους εργαζομένους και νοσηλευομένους σε αυτό.

          Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων προς την «ΣΥΝ - ΕΝΩΣΙΣ», της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, στο Δήμο Λαμιέων, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, ο οποίος αυτοπροσώπως επισκέφθηκε το Γηροκομείο Σπερχειάδος, τον Σύλλογο Κρεοπωλών Ν. Φθιώτιδος, διακεκριμένους ιχθυοπώλες της περιοχής μας και τους ευαισθητοποιημένους ευυπολήπτους συμπολίτες μας, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στο τεράστιο κοινωνικοπρονοιακό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...
randomness