165

Αγιασμός για την έναρξη της Συνάξεως Νέων του Ι. Ναού Αγίου Αθανασίου Λαμίας 31.10.2012

Εκτυπώσιμη μορφή

Ημερομηνία: 

Τετάρτη, 31 Οκτώβριος, 2012 - 17:30

Αγιασμό επί τη ενάρξει της νέας χρονιάς στην ενοριακή Σύναξη Νέων που πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Λαμίας, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Μία Εκκλησία που θέλει να ανανεώσει το πλήρωμά της πνευματικά και να καθιερώσει χριστιανικά ήθη πρέπει να αρχίσει την προσπάθειά της από τα νειάτα που είναι το μέλλον της κοινωνίας. Γι’ αυτό η Μητρόπολή μας έχει καθιερώσει τις νεανικές συνάξεις όπως είναι και αυτή της ενορίας του Αγίου Αθανασίου, με τις οποίες προσπαθεί να χαράζει στη ζωή των νέων παιδιών το γνήσιο εκκλησιαστικό φρόνιμα. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως διότι υπεύθυνος αυτής της νεανικής συνάξεως είναι ο κ. Χρήστος Βάρσος Στρατιωτικός και Θεολόγος, ο οποίος με εκλεκτούς συνεργάτες έχει δημιουργήσει μια ζωντανή νεανική παρέα 30 περίπου νέων που αποτελούν μεγάλη ελπίδα για την ενορία και την τοπική μας Εκκλησία».

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος της Συνάξεως κ. Χρήστος Βάρσος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και τον παρεκάλεσε να εύχεται για την απόδοση αυτής της προσπάθειας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο+22310 50552-3
Στείλτε μας email στο
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ι.Μ. Φθιώτιδος μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση...